Forum Gry > Inne gry

Marka "Homeworld" wystawiona na sprzedaż

<< < (2/23) > >>

ManganMan:

--- Cytat: Leczymorda w Marzec 01, 2013, 08:04:33 ---Byle nie kupiło jej EA. Oni potrafią każdą dobrą grę zeszmacić.

--- Koniec cytatu ---
Pamiętaj:
EA GAMES. Screwing Everything.  8)

BTW, Relic to część THQ. Nadal.

Ja tam myślę, że u nich byłoby ok (przynajmniej byłoby mniej destruktywnie dla serii niż gdyby marka zostałaby kupiona przez EA):

* Activision
* Codemasters
* Square Enix
* Sega
* Atari

Doom:

--- Cytuj ---Activision
--- Koniec cytatu ---
Ty dziś chyba kurwa nie lałeś.

A ogólnie chodzą plotki ze tytuł chciała odkupić grupka zapaleńców. Jeśli im się uda jest szansa że tytuł nie skończy na śmietniku od razu, lub po spierdoleniu przez któregoś molocha wydawniczego

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Marzec 01, 2013, 09:04:28 ---Ty dziś chyba kurwa nie lałeś.

A ogólnie chodzą plotki ze tytuł chciała odkupić grupka zapaleńców. Jeśli im się uda jest szansa że tytuł nie skończy na śmietniku od razu, lub po spierdoleniu przez któregoś molocha wydawniczego

--- Koniec cytatu ---

Haha jak mi sie podoba jak kazdy kladzie psy na EA a proponuja Activision... hehe :). Szczerze? Dać Marke Homeworld Firaxis i niech zrobia remake jak zrobili z UFO :).

Kombat:

--- Cytat: ManganMan w Marzec 01, 2013, 08:59:01 ---BTW, Relic to część THQ. Nadal.
--- Koniec cytatu ---
Zostali już kupieni przez Sega, ale (tu moge się mylić nie jestem pewien) pozostaną pod marką THQ do wydania COH2.

--- Cytat: Doom w Marzec 01, 2013, 09:04:28 ---A ogólnie chodzą plotki ze tytuł chciała odkupić grupka zapaleńców. Jeśli im się uda jest szansa że tytuł nie skończy na śmietniku od razu, lub po spierdoleniu przez któregoś molocha wydawniczego

--- Koniec cytatu ---
Była taka inicjatywa, jakaś mała firma zbierała datki na kupno praw do HW, ale nie zebrali zbyt dużo, żeby nie powiedzieć śmiesznie mało. Ale akurat biorąc pod uwagę że ich 'osiągnięciem' było sportowanie HW1 na tablety to może i dobrze się stało.

Goomich:
Biorąc pod uwage, ze zbirali pod indiegogo, a nie kickstarterze, to nic dziwnego, że mało zebrali.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej