Forum Gry > Inne gry

Marka "Homeworld" wystawiona na sprzedaż

<< < (3/23) > >>

ManganMan:

--- Cytat: Doom w Marzec 01, 2013, 09:04:28 ---Ty dziś chyba kurwa nie lałeś.

--- Koniec cytatu ---

Czy ja o czymś znowu zapomniałem?

--- Cytat: Doom w Marzec 01, 2013, 09:04:28 ---A ogólnie chodzą plotki ze tytuł chciała odkupić grupka zapaleńców. Jeśli im się uda jest szansa że tytuł nie skończy na śmietniku od razu, lub po spierdoleniu przez któregoś molocha wydawniczego

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Mona X w Marzec 01, 2013, 11:36:48 ---Biorąc pod uwage, ze zbirali pod indiegogo, a nie kickstarterze, to nic dziwnego, że mało zebrali.

--- Koniec cytatu ---

Rozwinięcie myśli:
http://www.pcgamer.com/2013/01/24/crowdfunding-homeworld-thq/

IMO w IndieGoGo żal zbierać kasę, nawet twórcy Firefly Universe Online mieli z nimi problemy.

Ranshe:

--- Cytat: Kombat w Marzec 01, 2013, 09:23:18 ---Zostali już kupieni przez Sega, ale (tu moge się mylić nie jestem pewien) pozostaną pod marką THQ do wydania COH2.

--- Koniec cytatu ---

Kolejne dobre studio wpada do wydawcy z dupy. Dobre gry wydane przez segę w ostatnich latach można liczyć na palcach jednej ręki -_-

--- Cytat: ManganMan w Marzec 01, 2013, 11:43:30 ---IMO w IndieGoGo żal zbierać kasę, nawet twórcy Firefly Universe Online mieli z nimi problemy.

--- Koniec cytatu ---

Nie każdy może zbierać na kickstarterze.

Doom:

--- Cytuj ---Czy ja o czymś znowu zapomniałem?
--- Koniec cytatu ---
Activison to ostatnio mniej więcej wydawca tej samej klasy co Ubisoft / EA itp
Ich ostatni dobry tytuł to albo Call of Duty 2, albo Jedi Academy (nie jestem pewien co wyszło później)
Potem już równia w dół.
Bonusowe info - w 2008 przejęli Blizzarda.
Efekty podziwiaj w postaci SC2, D3 itp oraz nosupportu który do pewnego momentu był podawany za jeden z najlepszych branży gier

Ranshe:
Lol, a czym ci SC2 zaszkodziło znowu?

Soulscream:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 01, 2013, 12:36:28 ---Lol, a czym ci SC2 zaszkodziło znowu?

--- Koniec cytatu ---

Hejterzy nie lubia, bo w grze niby sie nie zmienilo nic. A Blizzardowi chodzilo dokladnie o to co jest teraz. W cholere kasy z esportu w Koreii i innych krajach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej