Eve Online > NoobGarten
P?atno?c za gr? - $ a Euro
Blaster:
--- Cytat: "spider_777" ---Przy ustawieniach LAN do ustawianai PROXY pisze, ?e ustawienia te nie beda uzywane do polaczen telefonicznych, jakim jest neostrada, wiec mam problem :(
--- Koniec cytatu ---
To idz do jakiejs kafei internetowej albo do kumpla, który ma stalke i tamustaw sobie platnosc. 8)
Xarthias:
--- Cytat: "spider_777" ---Przy ustawieniach LAN do ustawianai PROXY pisze, ?e ustawienia te nie beda uzywane do polaczen telefonicznych, jakim jest neostrada, wiec mam problem :(
--- Koniec cytatu ---
Ja tam jako? na neostradzie normalnie z proksiaków korzystam jak musz? i nie mam wi?kszych problemów...
Arleonenis:
phi ale wy macie problemy, poszukajcie hamerykanca co sprzedaje time cody za iski w eve, kupcie kilka i macie gre za free, jak dobrze poszukacie to znajdziecie wiec nie marudzic:P
Arleonenis:
nie, gadalem jakis czas temu z gmem (chyba z rok temu) i nic nie mówil ze mozna za to bana zlapac, po prostu poprosil abym mu tym glowy nie zawracal wiec banem nie grozi, a zwykle mozesz se kupic kod na rok lub dwa z góry jak juz znajdziesz takiego jelopa (cos mi sie widzi ze oni na to oko przymykaja bo to dla nich wiecej pieniedzy...)
a poza tym jak zalapiesz bana to skill ciagle leci wiec jak gm cie wezwie i zacznie marudzi ustaw szybko bs na lvl5 lub hac na lvl5:P
spider_777:
Ehh, wszystkie martwe te proxy, ma ktos dzia?aj?cy z obs?ug? ssl? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej