Śmietnisko > Archiwum

Uzale?nienie od EVE... cdn

<< < (19/20) > >>

Shkeec Umbra:
Cze?? nazywam si? Acus Umbra

czasem wydaje mi si? ?e ?yj? na planecie ziemia w XI wieku ...  :twisted:  :wink:

Goomich:

--- Cytat: "Shkeec Umbra" ---
czasem wydaje mi si? ?e ?yj? na planecie ziemia w XI wieku ...  :twisted:  :wink:
--- Koniec cytatu ---

No to nie mów nikomu, ?e rozmawiasz z lud?mi na odleg?o?c, bo ci? spal? na stosie za czary. :)

roofi:

--- Cytat: "ireul" ---
--- Cytat: "roofi" ---i ja tam by?em, miód i wino pi?em...

beka rasowy ammar  :D
--- Koniec cytatu ---

kiedy wy sie nauczycie nie przekrecac nazw? bez obrazy roofi nie dotyczy to tylko ciebie.

3 raz w ciagu 24h to widze. jaki ammar? AMARR !!!!
--- Koniec cytatu ---

ireul we? prosze poprawk? na 5 rano i ?e od 4h nie mia?em fajek( naszcz?scie nikt nie zamie?ci? mojego tsowego monologu na ten temat ) przepraszam mniej i bardziej ura?onych amarr'ów

pozdrawiam

Locutus:

--- Cytat: "roofi" ---

ireul we? prosze poprawk? na 5 rano i ?e od 4h nie mia?em fajek( naszcz?scie nikt nie zamie?ci? mojego tsowego monologu na ten temat ) przepraszam mniej i bardziej ura?onych amarr'ów

pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Roofi to hardcorowiec jak sie za cos bierze to na powaznie, sen  :?: a co to jest i komu potrzebne  :twisted:
ps. palenie fajek powoduje impotencje  8)

roofi:

--- Cytat: "Locutus" ---
--- Cytat: "roofi" ---

pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Roofi to hardcorowiec jak sie za cos bierze to na powaznie, sen  :?: a co to jest i komu potrzebne  :twisted:
ps. palenie fajek powoduje impotencje  8)
--- Koniec cytatu ---

witek od 12 lat pale od d?u?szego czasu > ni? pake/dzie? z potencj? nie mam problemu  :twisted:  - propagande wa?? siejesz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej