Śmietnisko > Archiwum
Uzale?nienie od EVE... cdn
Shkeec Umbra:
Cze?? nazywam si? Acus Umbra
czasem wydaje mi si? ?e ?yj? na planecie ziemia w XI wieku ... :twisted: :wink:
Goomich:
--- Cytat: "Shkeec Umbra" ---
czasem wydaje mi si? ?e ?yj? na planecie ziemia w XI wieku ... :twisted: :wink:
--- Koniec cytatu ---
No to nie mów nikomu, ?e rozmawiasz z lud?mi na odleg?o?c, bo ci? spal? na stosie za czary. :)
roofi:
--- Cytat: "ireul" ---
--- Cytat: "roofi" ---i ja tam by?em, miód i wino pi?em...
beka rasowy ammar :D
--- Koniec cytatu ---
kiedy wy sie nauczycie nie przekrecac nazw? bez obrazy roofi nie dotyczy to tylko ciebie.
3 raz w ciagu 24h to widze. jaki ammar? AMARR !!!!
--- Koniec cytatu ---
ireul we? prosze poprawk? na 5 rano i ?e od 4h nie mia?em fajek( naszcz?scie nikt nie zamie?ci? mojego tsowego monologu na ten temat ) przepraszam mniej i bardziej ura?onych amarr'ów
pozdrawiam
Locutus:
--- Cytat: "roofi" ---
ireul we? prosze poprawk? na 5 rano i ?e od 4h nie mia?em fajek( naszcz?scie nikt nie zamie?ci? mojego tsowego monologu na ten temat ) przepraszam mniej i bardziej ura?onych amarr'ów
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Roofi to hardcorowiec jak sie za cos bierze to na powaznie, sen :?: a co to jest i komu potrzebne :twisted:
ps. palenie fajek powoduje impotencje 8)
roofi:
--- Cytat: "Locutus" ---
--- Cytat: "roofi" ---
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Roofi to hardcorowiec jak sie za cos bierze to na powaznie, sen :?: a co to jest i komu potrzebne :twisted:
ps. palenie fajek powoduje impotencje 8)
--- Koniec cytatu ---
witek od 12 lat pale od d?u?szego czasu > ni? pake/dzie? z potencj? nie mam problemu :twisted: - propagande wa?? siejesz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej