Śmietnisko > Flamewar
Preordery / kicstarter - inwestowanie czy frajerstwo? (było: Odp: Nowa gra Chrisa Robertsa (Star Cit
Jakub Trokowski:
A w połowie strony myślałem że się zrobi nudno. :D
MGGG:
Jest to powszechnie stosowane rozwiązanie w dyskusjach na formach internetowych. Zgodnie z dobrymi obyczajami powinno zostać oznaczone tagiem fixed. Nie zostało i wsio. To nie oszustwo, tylko coś kompletnie normalnego w sieci. Nie wiem czy zauważyłeś (a jako mod musisz to mieć w małym paluszku) ale modus vivendi określających jak rozmawiać jest tu nieco inny niż w realu.
Nie zmienia to faktu, ze nadużyleś władzy danej Ci jako mod w prywatnej sprawie. Gdybyś był człowiekiem honorowym poprosiłbyś o ocenę i interwencje innego moda niż Mona (np. Dooma). To powszechnie przyjęty model postępowania w takiej sprawie. Nemo iudex in causa sua. Jak tego nie rozumiesz, to nie zabieraj głosu publicznie, bo zostają bąki. :)
edit: czekam na porcję mięsa pod moim adresem 8)
C'est la vie
Goomich:
--- Cytat: Ireul Taar w Luty 15, 2013, 13:42:27 ---Dyskutuję i żądam minimalnego poziomu dyskusji. Przekłamywanie cytatu i wmawianie komuś swoich słów jako jego własne to zwyczajne kurestwo poniżej poziomu. Nie ma czegoś takiego jak naprawianie poprawianie cytatu.
--- Koniec cytatu ---
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=fyp
papugoz:
Ech... czytam te wypociny od rana i muszę powiedzieć że:
1. Sam temat jest kiepski, ponieważ dwie grupy ludzi próbują nawzajem wmówić drugiej że jest głupia i nie zna realiów, stosując około 3 powtarzanych w kółko argumentów, z czego i tak nic nie wynika.
2. Osobnik Ireul Taar Nie dość że jest marnym trollem (chociaż może i nie skoro tyle osób zaczęło go karmić), to poziom jego wypowiedzi + jakość inwektyw które rzuca pod adresem innych osób na tym forum, świadczą raczej przeciwko braniu jego osoby poważnie.
3. Używanie pozycji władzy w celu wytknięcia drugiej osobie (adwersarzu w dyskusji) łamania regulaminu forum zahacza, ba, pokrywa się z definicją hipokryzji.
Reasumując: przykro się czyta ten topic (wiem, robię to z własnej nieprzymuszonej woli). Poziom dyskusji i panoszenia się przez Ireula jest żenujący. Piszę to wszystko bo miałem chwilę czasu, i chciałem dorzucić swoje 3 grosze.
SokoleOko:
--- Cytat: Ireul Taar w Luty 15, 2013, 13:38:10 ---A ty jesteś kłamliwą kurwą bez honoru. Zejdź mi z drogi robaku. To moje ostatnie słowo w Twoim kierunku. Tfu.
--- Koniec cytatu ---
Czytam Twoje posty i zastanawiam się czy Ty czasem nie masz 60 lat?
Dyskutować na forum nie umiesz? Nie wiesz co to jest "FYP"? I Ty tu masz moda? O jpkm...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej