Śmietnisko > Flamewar
Preordery / kicstarter - inwestowanie czy frajerstwo? (było: Odp: Nowa gra Chrisa Robertsa (Star Cit
VonBeerpuszken:
Doom, Ty to zawsze musisz popsuć każde fajne obrzucanko blotem :-X
Ponurak.
:P
Doom:
Mieliście na to cały dzień mimo ze od południa byłem z grubsza świadom że temat kwalifikuje się do wizyty drużyny sprzątającej wyposażonej w miotacz ognia, albo kilka :P
Po prostu byłem zajęty
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Luty 15, 2013, 17:47:53 ---Jesli pijesz do tego jak dostałeś banana i konto poszło w kosmos to akurat to Pticu nie Ire zrobił jeśli dobrze pamiętam incydent
Tak btw, was kuźwa pojebało? prawie 80 postów od momentu kiedy poszedłem spać do czasu aż mogłem zacząć to czytać? i to takiego bajzlu? Shame on you Ire. Tak btw, admin nie admin za pisanie posta za postem z częstotliwością karabinu maszynowego możesz dostać bejzbolem po nerach nawet od Mony :P
--- Koniec cytatu ---
Nie pije do tego, że dostałem bana. Pije do tego, że usunięto mi konto i to chyba sprzed Twojej epoki jest. Swoją drogą nie wpierdzielaj się we wszystko bo trollownie psujesz :P.
--- Cytat: Ireul Taar w Luty 15, 2013, 17:13:27 ---To i tak zajebista poprawa, skoro jeszcze niedawno byłeś jednym z nagłośniej szczekających kundli <3
--- Koniec cytatu ---
Ty serio tak ? Ho ho ho yntelygentny dowcip tutaj widze.
Xarthias:
Prawie jak u mnie w gimnazjum... >:D
Oh, wait, ja nie chodziłem do gimnazjum... >:(
Edit: Olśniło mnie, to kryzys wieku średniego :D
Jak kogoś nie stać na porsche coxtera to się rozładowuje w inny sposób :)
Mi pomaga głaskanie kota na ten przykład... :P
Soulscream:
--- Cytat: Ireul Taar w Luty 15, 2013, 18:20:20 ---Ale nie do Ciebie, więc pospierdalaj. Zazdrosny czy co...
--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie, jak kazdy na tym forum.
--- Cytat: Xarthias w Luty 15, 2013, 18:44:40 ---Prawie jak u mnie w gimnazjum... >:D
Oh, wait, ja nie chodziłem do gimnazjum... >:(
Edit: Olśniło mnie, to kryzys wieku średniego :D
Jak kogoś nie stać na porsche coxtera to się rozładowuje w inny sposób :)
Mi pomaga głaskanie kota na ten przykład... :P
--- Koniec cytatu ---
Ja strzelam do ludzi z karabinu do paintballa :). Podstawowka 8 klas to byly czasy :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej