Śmietnisko > Flamewar
Preordery / kicstarter - inwestowanie czy frajerstwo? (było: Odp: Nowa gra Chrisa Robertsa (Star Cit
HammerSnake:
edit: albo nie ty. :P
Swoją drogą ile razy "dym" się robi wokół administracji to od razu pojawia się ten sam tercet egzotyczny Ranshe, Soulscream i Zsur1aM. Nie wiem co im zrobiliście, ale chyba zostali skrzywdzeni hehe.
SokoleOko:
Bardzo nam z tego powodu... wszystko jedno.
Ranshe:
"a jeden z nich, skorumpowany moderator, posunął się nawet do fałszowania cytatów, kto wie czy i nie niektórych wypowiedzi", powiedział koleś który zaledwie parę godzin temu straszył mnie oskarżeniami o pomówienia, jeśli nie dostarczę dowodów i faktów.
Ranshe:
Ach, czyli nie zrozumiałeś zdania, to zasłaniasz się jego konstrukcją? No i wyszło szydło z worka, a konkretnie to troll z moderatora. :)
Doom:
--- Cytat: Soulscream w Luty 15, 2013, 15:42:23 ---Jak nie slyszales to kiepski jestes czlonek druzyny co sie zwie Team Techniczny :). Do dzis pamietam wywod jak to mialem napisane wielkimi literami, ze z adminem sie nie dyskutuje.
--- Koniec cytatu ---
Jesli pijesz do tego jak dostałeś banana i konto poszło w kosmos to akurat to Pticu nie Ire zrobił jeśli dobrze pamiętam incydent
Tak btw, was kuźwa pojebało? prawie 80 postów od momentu kiedy poszedłem spać do czasu aż mogłem zacząć to czytać? i to takiego bajzlu? Shame on you Ire. Tak btw, admin nie admin za pisanie posta za postem z częstotliwością karabinu maszynowego możesz dostać bejzbolem po nerach nawet od Mony :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej