Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (19/105) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 14, 2013, 17:52:30 ---noob pytanie, jak zrobić żeby mnie nie wrzucało na tiery5 jak chce pograć tier3 ?

--- Koniec cytatu ---

Jako podstawę do losowania bierze twój najwyższy tier, ale z braku graczy w kolejce będzie dobierać z tierów wyższych. Oczywiście nie za często, ale jednak.

Lt Rook:
bah, myślałem że jak "w służbie" mam takie a nie inne samoloty, to one są pod uwagę brane, a nie mój max tier, bo wkońcu te które są w służbie możesz później wybrać w trakcie walki a nie dowolne, ustawiłem sobie tier2/tier3 samoloty ale na losowaniu widziałem że ładuje mnie do 5+, głupota

Azradiel:

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 14, 2013, 20:22:03 ---bah, myślałem że jak "w służbie" mam takie a nie inne samoloty, to one są pod uwagę brane, a nie mój max tier, bo wkońcu te które są w służbie możesz później wybrać w trakcie walki a nie dowolne, ustawiłem sobie tier2/tier3 samoloty ale na losowaniu widziałem że ładuje mnie do 5+, głupota

--- Koniec cytatu ---

Jestem prawie pewien, że pod uwagę brany jest maksymalny tier w służbie. Tyle tylko, że właśnie jak nie ma graczy w danym przedziale tierów to chyba dobieranie jest też z pozostałych tierów.

GlassCutter:

--- Cytat: Azradiel w Lipiec 14, 2013, 23:19:13 ---Jestem prawie pewien, że pod uwagę brany jest maksymalny tier w służbie. Tyle tylko, że właśnie jak nie ma graczy w danym przedziale tierów to chyba dobieranie jest też z pozostałych tierów.

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie tak jak piszesz. Nie spotkałem (na arcade) się z samolotami wyższymi niż 2 tiery od tego co masz max w służbie. To chyba tak działa że jak +-2 tiery brakuje graczy to (przynajmniej na tych niskich tierach) leci po prostu mniej osób. Nie mam pojęcia jak jest wyżej (20 tiery miałyby problem), ale na niskich kilka razy latałem już 8 vs 8.

SokoleOko:
Nigdy nie zdarzyło mi się grać w mniej niż 15 vs. 15.

Zdarzało mi się tak że mając maks rank 9  walczyć przeciwko rank 13-14, co akurat nie jest żadnym problemem.

Pytanie: czy kasa/exp jest zawsze taka sama, czy jednak jeśli zestrzelimy coś wyższego ranka, nagroda jest większa, a strzelanie do niskich rank przynosi mniej?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej