Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (103/105) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Gaunt w Marzec 23, 2016, 11:38:29 ---Właśnie!
a jak dornier? sprawdza się? słyszałem, że są trzy opcje do335

--- Koniec cytatu ---

Jak wyżej :D

A poważnie to nie wiem, bo jeszcze go nie mam, nie mam czasu na gry ostatnio. Siłą ognia jest to duży krok wstecz w stosunku do Me 410, ale na treningu latało mi się przyjemnie, szybki jest gnojek. Czy wymaksowany przegoni spity i birkaty? Pomarzyć zawsze można :P

GlassCutter:
No dobra, trochę polatałem, czyli dokładnie 9 razy :D Jak na stockowy samolot jest... OSOM! Ludziska na forum płaczą że chujowy... Widocznie nie odnajdują się w roli ciężkiego myśliwca, mi pasuje zajebiście. Na 9 wylotów stockiem mam 12 killi i masę funu. Wznosi się całkiem fajnie, nie narzekam. Nie skręca, ale kto by chciał skręcać w ciężkim myśliwcu :P zgrabnie przyspiesza i jest kurewsko szybki na każdej wysokości*. W nurku jest zajebisty, przyspieszenie spadającej krowy i dopiero ponad 900 robi się nieciekawie. Kręci się zacnie, foka to to nie jest, ale jest dobrze prędkość nie robi mu różnicy.

W skrócie jak masz możliwość to wsadzaj w niego swoje dupsko :D

* spity mnie nie doganiały, więc jak na stock całkiem ok.

Zgudi:

--- Cytat: GlassCutter w Marzec 30, 2016, 22:42:42 ---No dobra, trochę polatałem, czyli dokładnie 9 razy :D Jak na stockowy samolot jest... OSOM! Ludziska na forum płaczą że chujowy... Widocznie nie odnajdują się w roli ciężkiego myśliwca, mi pasuje zajebiście. Na 9 wylotów stockiem mam 12 killi i masę funu. Wznosi się całkiem fajnie, nie narzekam. Nie skręca, ale kto by chciał skręcać w ciężkim myśliwcu :P zgrabnie przyspiesza i jest kurewsko szybki na każdej wysokości*. W nurku jest zajebisty, przyspieszenie spadającej krowy i dopiero ponad 900 robi się nieciekawie. Kręci się zacnie, foka to to nie jest, ale jest dobrze prędkość nie robi mu różnicy.

W skrócie jak masz możliwość to wsadzaj w niego swoje dupsko :D

* spity mnie nie doganiały, więc jak na stock całkiem ok.

--- Koniec cytatu ---
To bardzo dobrze że płaczą. Niech płaczą jak najwięcej. Przynajmniej masz pewność że go nie znerfią, a i może kiedyś dostanie buff :P

GlassCutter:
Oni już go lepiej niech nie buffują, obawiam się że jedyny buff jaki może spotkać do335 to buff battle ratingu :P

Doom:
Ktos lubi na tyle gejdzinów aby dla nich pracować?
http://gaijinent.com/en/jobs/director-of-russian-bias-en

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej