Forum Gry > Inne gry
War Thunder
Soulscream:
O tego nie znałem, a mam dużo tych "trailerowych" wykonawców.
sztosz:
Od ładnych kilku miesięcy nie grałem w WT:GF, praktycznie od czasu zmian w simulator battles. Po świętach włączyłem znów i jestem mile zaskoczony. Realistic Battles są teraz takie jak stare Simulator Battles, tylko że lepsze :P Są wrogie znaczniki na mapie, ale tylko tych wrogów których jest w stanie wykryć twoja załoga dzięki umiejętnościom swoim, oraz te które dostaniesz przez radio, pod warunkiem że jesteś w zasięgu radia, ogólnie umiejętności się liczą i znaczniki po chwili znikają. A i tak przeważnie jest tak, że jak zanim zobaczysz kogoś na mapie, to już go masz w celowniku, albo oberwałeś od niego ;) Natomiast przynajmniej nie jedziesz zupełnie na ślepo, w jak spoglądasz na tą mapę to ci miga co jakiś czas gdzie jest mniej więcej wróg :)
I jeżeli wierzyć propagandzie Ganjin to ulepszony silnik m.in wyrównuje szanse wszystkich, bo nie ma już tego co bolało Dooma, czyli możliwości wyłączenia wszystkich krzaczorów i drzew. Teraz na najniższych ustawieniach tam gdzie mają być roślinki tam są... tylko ohydnie wyglądają :P
Serdecznie polecam wszystkim przynajmniej spróbowanie :) Tylko od razu odradzam Arcade Battles, bo to jest chujnia taka jak WoT, z tą różnicą, że przynajmniej czołgi mają w środku moduły zamiast HP i nadal można bez problemu rozwalać jednym strzałem, albo strzelać do usranej śmierci jak się przycelować nie umie :)
Zgudi:
Skoro zmieniło się na lepsze to chyba znów spróbuję.
GlassCutter:
[youtube]http://youtu.be/ettVxVsvY7g[/youtube]
Gaunt:
Właśnie!
a jak dornier? sprawdza się? słyszałem, że są trzy opcje do335
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej