Forum Gry > Inne gry
War Thunder
Ptysiu:
--- Cytat: Zakarin w Czerwiec 06, 2014, 19:57:59 ---Dobry.
Polecacie moze jakis samolot premium 3-4 tieru? Troche mi sie ZO nagromadzilo i bym sobie kupil jakąś ładną zabaweczkę.
Edit: Cenowo tak jakos do 1700-1800 ZO
--- Koniec cytatu ---
Zależy do jakiego trybu i, co ważniejsze, jaki styl walki preferujesz. Kup taki samolot, którego odpowiednik za Lwy Ci się podoba. Ze swojej strony mogę polecić Hellcata (ubóstwiam go - super maszynka i do BnZ, i do walki kołowej), P-47 (trochę trudny do opanowania, ale też co najmniej zacne latadło do BnZ), Bf 109 F4 - bo to Bf 109 (należy pamiętać, że to wersja bez dodatkowych 2x20mm). Last but not the least - najbardziej znienawidzony produkt eksportowy Hamerykańców, czyli P63 Kingcobra.
Tyle, co do samolotów, które znam. XP-50 może też być całkiem niezły, ale ma imho trochę za wysoki BR. Podobnie Ki-96.
Zakarin:
Jest sens brac premium tier 3 pod expienie poza zarabianiem? Generalnie najbardziej rozwazalem P63, ale ruskich mam juz prawie na tierze piątym, toteż raczej bym soibe wybral p-47 albo ewentualnie tego BF 19 F4. Co do preferowanego stylu, to cholera wie jak to sie nazywa, ale najfajniej mi sie lata na czolowke w samolotach z gatunku Iłów albo typowe pogonie.
GlassCutter:
P63 - to ścierwo ma po prostu śmieszny tiering i zdaje się że jeszcze go obniżyli.. Nie wiem jak teraz bo po patchu focke-wolfy d i ta152 już go nie spotykają, a innymi bardzo mało latam, ale przed jeśli niemcy klęli na coś bardziej niż bearcata, to był to właśnie p63.
A ten samolocik ze śmigłem z tyłu? Z ciekawości tym polatałem testowo i całkiem przyjemny był, ale jakoś ich w bitwach nie widzę.. Co jest z nim nie tak?
Ptysiu:
--- Cytat: Zakarin w Czerwiec 06, 2014, 23:20:51 ---Jest sens brac premium tier 3 pod expienie poza zarabianiem? Generalnie najbardziej rozwazalem P63, ale ruskich mam juz prawie na tierze piątym, toteż raczej bym soibe wybral p-47 albo ewentualnie tego BF 19 F4. Co do preferowanego stylu, to cholera wie jak to sie nazywa, ale najfajniej mi sie lata na czolowke w samolotach z gatunku Iłów albo typowe pogonie.
--- Koniec cytatu ---
Wydaje mi się, że w takim razie P63, albo Bf 109. I tak, jak najbardziej jest sens expić premkowym samolotem. Popatrz na bonus jaki mają do expa.
Co do Ascendera, to tylko parę razy miałem go za przeciwnika, gdy latałem Japończykami i, poza tym, że jest to typowy samolot do BnZ, nie mogę za bardzo nic o nim powiedzieć. W sumie nie rozumiem dlaczego jego cena jest tak zaporowa.
Pienias:
A premium Zero?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej