Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (66/105) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: Pienias w Czerwiec 07, 2014, 20:04:14 ---A premium Zero?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

--- Koniec cytatu ---

A premium Zero, to zwykłe Zero, tylko że premium :P. Najlepszy turnfighter w grze, ale też poza kręceniem się nic innego nie zdziała. Fajnie się wspina, ale nie bardzo jest w stanie to spożytkować, bo skrzydełka urywają mu się znacznie szybciej niż innym samolotom. Jak ktoś koniecznie chce latać japońską premką, to polecałbym raczej Ki-61b. Siła ognia nie poraża, ale jest znacznie bardziej uniwersalny.

SokoleOko:
Z punktu widzenia arcade:

Premium Zero to A6M2, które ma tylko 60 pocisków do działek na lufę, modele od A6M3 mają po 100 i to jest bardzo duża różnica. Wznoszenie Zer znerfiono w 1.41 i to jest bardzo odczuwalne niestety. Poza tym, Zero nie nadaje się do nurkowania, więc lepiej trzymać się nisko i latać tak do 350 km/h (idealny samolot do trybu dominacji z 3 lotniskami)

Bf-109F4 - Friedrich jest kapitalnym myśliwcem, ale brak podwieszanych działek da się mocno we znami

Hellcat - wreszcie naprawiony i użyteczny. Chyba najlepszy wybór z wymienionych

Ki-61-Ib - zwróć uwagę na niski BR, dużo niższy od japońskich Hienów. To może mieć sens, tyko trzeba tym latać trochę bardziej jak Bf-109 (nieprzypadkowo: ten sam silnik i podobna konfiguracja płatowca)

P-47D - pomyłka. Ociężałe gówno, które się nie wznosi i nie skręca. Model lotu przypomina Bf-110. Fakt, jak już uda Ci się coś złapać w celownik, to cel spada. Z drugiej strony, byle przypadkowy odłamek przerywa linki sterujące ogonem i walisz mordą w ziemię. O ile model lotu mogli naprawić, bo P-47 dawno nie latałem, o tyle ten numer z ogonem nadal "działa", bo tak spada większość zestrzeliwanych przeze mnie P-47

P-63 - bez sensu odkąd reload działka trwa powyżej 40 sekund (po skillach!). Poza tym, jakoś P-39 latało mi się fajnie, a P-63 i P-47 skutecznie zniechęciły mnie do USA.

ManganMan:
War Thunder będzie na Linuxa:
http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=MTcyMDg

GlassCutter:
Kolejny patch, kolejny fakolec w stronę niemców. O ile wczoraj he 162 wspinał się całkiem spoko i osiągał 6 tys metrów mniej więcej w tym czasie co p-80, tak teraz 3 tysiące osiąga chyba tylko dzięki mojemu samozaparciu. Jest wolniejszy od tłokowców! W ramach ironicznego żartu postanowiono dać mu 2 minuty paliwa więcej.. Nawet na minimalnej ilości jest jakimś pieprzonym żartem. Żeby była jasność, nie jestem w stanie zrzucić z pleców tłokowca, o walce z jakimkolwiek jetem nie ma nawet mowy.

Asag:
Coś się zmieniło po ponad roku od założenia wątku w kwestii War Thunder vs World of Warplanes czy nadal uważacie że WT miażdży w każdym względzie WoWP? Postanowiłem z małym poślizgiem polatać a nie bardzo chce mi się testowac oba tytuły.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej