Forum Gry > Inne gry
War Thunder
Ptysiu:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 19, 2014, 09:01:36 ---Czyżby to była cecha wyższych leveli? Bo ja widzę kropki z 15 km, oczywiście na tle nieba. I to w zupełności wystarcza, bo kluczem do wygrania partii jest szybka eliminacja wrogich bombowców.
5 km to przesadziłeś, bo latam po całej mapie, ale faktycznie jest to kilkanaście kilometrów w każdą stronę, może 20.
1.41 - jakoś na arcade nie ma takich problemów. Niedawno wsiadłem w G-6 i G-10, więc przeżywam fascynację zabójczą skutecznością MK108. Trochę wkurwia zbyt wysoki BR A6M, które rozpadają się od pierwszego trafienia pociskiem z działka.
A w ogóle, weź dla beki ustaw sobie w decku samoloty z I ery, najlepiej amerykańskie lub sowieckie i polataj na arcade. Mój rekord to 17 killi przy 2 lossach :D
--- Koniec cytatu ---
Skille nie wpływają na dystans, z którego możliwe jest dostrzeżenie kropki, tylko z jakiego możliwe jest namierzenie celu, tj. pojawia się na radarze. W trybie symulatora te umiejętności nie są wykorzystywane. W innym przypadku edytowanie pliku opcji, aby zwiększyć dystans, na którym generowane są te kropki było by cheatem. Skoro link do poradnika jak to ustawić jest przeklejony do góry listy na oficjalnym forum WT, to zakładam, że żadnym oszustwem to nie jest. Podejrzewam natomiast, że defaultowe ustawienia tego, od jakiego momentu cel jest widoczny na ekranie zależy od tego, jak silny ma się sprzęt.
SokoleOko:
--- Cytat: Ptysiu w Maj 19, 2014, 12:51:27 ---Podejrzewam natomiast, że defaultowe ustawienia tego, od jakiego momentu cel jest widoczny na ekranie zależy od tego, jak silny ma się sprzęt.
--- Koniec cytatu ---
Raczej nie - mam baaaaardzo słaby.
Ptysiu:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 19, 2014, 14:41:10 ---Raczej nie - mam baaaaardzo słaby.
--- Koniec cytatu ---
No to pudło :).
Precelek:
--- Cytat: GlassCutter w Maj 19, 2014, 10:26:02 --- postaraj się go trafić z 400 - 500m ;) 20 lecą bardzo długo, a co dopiero te cholery;)
--- Koniec cytatu ---
nie strzela się z działek na 400-500m :)
Azbuga:
po prostu sokole oko ma sokoli wzrok :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej