Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (44/105) > >>

Dormio:
Takie odniosłem wrażenie, że ograniczeniem jest akurat monitor, a nie bebechy kompa  :)
Aczkolwiek wg systemu monitor pracuje na 55Hz :D

Soulscream:

--- Cytat: Dormio w Grudzień 18, 2013, 12:49:39 ---Takie odniosłem wrażenie, że ograniczeniem jest akurat monitor, a nie bebechy kompa  :)
Aczkolwiek wg systemu monitor pracuje na 55Hz :D

--- Koniec cytatu ---

To jakieś 5 klatek mało.

Dormio:
Nie pierwszy i ostatni raz Windows ma problem z właściwym liczeniem różnych rzeczy  >:D
Właśnie sprawdziłem jak to wygląda na służbowym notebooku - system pokazuje 59Hz, a monitor twierdzi, że ma 60Hz :D

SokoleOko:
Pograłem dzisiaj wieczorem w 1.37.

Grafika (zwłaszcza efekty) bardzo się poprawiła, spadku wydajności nie widzę. To duży plus.

Niestety, nowy system grindu wydaje się z dupy. Tak się składa, że przed patchem miałem 4 nacje wykręcone w okolicach 80% do kolejnego levelu i teraz mam wrażenie jakby mi to ktoś skasował. Gorzej, wczoraj zabrało mi 17 XP do unlocka jednego upgrade'u, a dzisiaj muszę kurwa nafarmić 3700 punktów, żeby to odblokować. No jpkm.

Czytając patch notes podobało mi się to, że będę mógł farmić poszczególne samoloty, a nie całe "ranki". Niestety, wygląda na to, że tak naprawdę farmi się tylko JEDNYM samolotem (po linii), więc można to porównać z obniżeniem cen o połowę przy redukcji czterokrotnej redukcji pensji.

Szczerze mówiąc, jakbym dziś miał zaczynać grę od zera to już by mi się nie chciało. Właściwie 85% wszystkiego czym latam wyfarmiłem za czasów 1.27 i 1.29. Meh :/

Precelek:
ja dziękuje za ten patch jakieś 70% odblokowanych samolotów
" http://www.youtube.com/watch?v=KdhwopvTf18 "
caly exp przeszło do free expa, a żeby ten exp wyciągnąć no to trzeba niezła sumkę wydać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej