Forum Gry > Inne gry
War Thunder
SokoleOko:
--- Cytat: Isengrim w Grudzień 18, 2013, 12:05:04 ---Żeby eve zamieniło się w Interceptors albo Ishtars online to byłoby pół biedy, niestety zmierza coraz szybciej w kierunku Supercapitals Online...
--- Koniec cytatu ---
Czy możecie o Eve gadać gdzie indziej? :D
--- Cytat: Isengrim w Grudzień 18, 2013, 12:05:04 ---Na Steamie są jakieś "startowe" pakiety do WT w promocji, ale nie miałem czasu poczytać o co chodzi - czy to są jakieś DLC dla już grających tylko dające dostęp do nowych nacji/samolotów czy warto zainwestować w nie będąc noobem?
A i jakie toto ma wymagania sprzętowe?
--- Koniec cytatu ---
Te pakiety to są po prostu premium samoloty, podobnie jak w WoT - czołgi. Lepiej zarabiają i tak dalej, ale sam nie korzystałem z tego. Wydaje mi się, że w arcade może być taki problem dla n00ba, że jak będziesz miał wysokorankowego premiuma i jakieś lol-swoje, to wrzuci Cię gdzieś wysoko i tymi niskorankowymi nic nie zwojujesz.
Wymagania sprzętowe - powiedziałbym że tylko troszkę wyższe od Eve na maksa. Ale uwaga - w 1.37 dodają chyba DX11 i ludzie narzekali na spadek FPS. T
Isengrim:
OK, to muszę poczekać na nowy komp do nowego roku, bo mój rzęch evkę na średnich ledwo ciągnie.
SokoleOko:
Przy czym mówię o WT też na "medium-high". Gra ma kapitalną grafikę, więc jakbym miał zjechać ustawienia do zera, to wolałbym nie grać.
Mój sprzęt:
E6600 @2,4GHz
GT650
4GB RAM
Win 7 64-bit
1680x1050.
Dormio:
I ile Ci wychodzi fps ?
Ja mam około 60-70 średnio przy konfiguracji:
i5-4670 @3.4GHz
GT77016GB RAM
Win7 64-bit
2048x1152
Co ciekawe EVE ma chyba odgórne ograniczenie, bo wewnętrzny monitor EVE nie pokazuje mi więcej jak 60 fps
SokoleOko:
Na oko mam ze 40+
Eve pokazuje realne klatki - przy standardowym LCD max. 60.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej