Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (21/105) > >>

Azradiel:

--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 19, 2013, 00:31:27 ---Jak masz joy'a to full realistic jest zdecydowanie przyjemniejszy. Historyki to w zasadzie arcade bez pomocniczego znacznika do celowania, z symulacją nie ma to wiele wspólnego.

--- Koniec cytatu ---

Ja sie właśnie przymierzam ciągle do full realistic :P Tylko czas oczekiwania mnie odstrasza jak na razie :P

KiFuso:

--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 19, 2013, 00:31:27 ---Rozwijasz pilota + ewentualnych gunnerów czyli załogę którą masz na danym slocie. Hurka możesz wymienić na dowolny inny samolot. Bombowce zazwyczaj mają strzelców :)
--- Koniec cytatu ---
Jak rozwijasz załogę pod myśliwiec to pod myśliwiec, jak pod bombowiec to pod bombowiec. Wydawanie punktów w gunnerów lub załogę bombowca to strata punktów jeśli będziemy latać tą załogą tylko myśliwcem/innym samolotem tylko z pilotem.

--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 19, 2013, 00:31:27 ---Jak masz joy'a to full realistic jest zdecydowanie przyjemniejszy. Historyki to w zasadzie arcade bez pomocniczego znacznika do celowania, z symulacją nie ma to wiele wspólnego.

--- Koniec cytatu ---
Większej bzdury dawno nie czytałem. AB i HB różni się i to bardzo znacząco, w AB prawa fizyki są zawieszone w większości samolotów, nie tracisz energii a zyskać możesz w każdej chwili w dodatku osiągi samolotów jak zwrotność czy szybkość wznoszenia są niekiedy bardzo mocno zboostowane. W Hb masz już prawa fizyki i FM/DM samolotów działają w większości tak jak powinny. Jeśli dla ciebie AB i HB różni się tylko brakiem celownika to oznacza, że za mało grałeś.

GlassCutter:

--- Cytat: KiFuso w Lipiec 19, 2013, 12:04:11 ---Jak rozwijasz załogę pod myśliwiec to pod myśliwiec, jak pod bombowiec to pod bombowiec. Wydawanie punktów w gunnerów lub załogę bombowca to strata punktów jeśli będziemy latać tą załogą tylko myśliwcem/innym samolotem tylko z pilotem.

--- Koniec cytatu ---
Czy ja gdzie powiedziałem że warto pakować punkty we wszystko? Imo warto nawet na myśliwcu wsadzić trochę w strzelców póki nie jest to kosztowne, bo boost poziomu jest znaczny i szybciej możesz przeprowadzić szkolenie.

--- Cytat: KiFuso w Lipiec 19, 2013, 12:04:11 ---Większej bzdury dawno nie czytałem. AB i HB różni się i to bardzo znacząco, w AB prawa fizyki są zawieszone w większości samolotów, nie tracisz energii a zyskać możesz w każdej chwili w dodatku osiągi samolotów jak zwrotność czy szybkość wznoszenia są niekiedy bardzo mocno zboostowane. W Hb masz już prawa fizyki i FM/DM samolotów działają w większości tak jak powinny. Jeśli dla ciebie AB i HB różni się tylko brakiem celownika to oznacza, że za mało grałeś.

--- Koniec cytatu ---
Wystartuj foke-wolfem na każdym z trybów (przepustnica na max od razu), a potem sobie gadaj :) Wpadłeś na historyku w korkociąg? Da się tam przeciągnąć samolot? Czy różnica między nim a arcadem ma polegać na trochę wiarygodniejszych osiągach maszyn?

Isengrim:

--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 19, 2013, 13:17:28 ---Wystartuj foke-wolfem na każdym z trybów (przepustnica na max od razu), a potem sobie gadaj :) Wpadłeś na historyku w korkociąg? Da się tam przeciągnąć samolot? Czy różnica między nim a arcadem ma polegać na trochę wiarygodniejszych osiągach maszyn?

--- Koniec cytatu ---

Pamietam ze Shturmovika, ze w trybie realistycznym niemieckim mysliwcem wystartowac sie nie dalo (w kazdym razie bez joysticka i wolantu). :D

ManganMan:
Słuchajcie, grałem w Arcade i o mało nie zgasłem (preciążenie 6-7G na Ki-10).
Gaijinowi się udało wstawić właściwy każdy aspekt w lotnictwie, i to mi się podoba :)

Ktoś polata ze mną?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej