Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Goony vs Testy - wielka wojna czy propaganda?
Zgudi:
--- Cytat: Yavax Zavro w Styczeń 27, 2013, 17:04:09 ---Dokładnie. Fakt faktem - EVE jest grą bardziej wymagającą niż inne gry (elitarność?), ale faktem jest też to, że wielu graczy, którzy doszli do pewnego punktu zapoznania się z grą po prostu z niej odchodzą, bo nie są w stanie znieść, że płacą albo tracą czas na utrzymanie konta w grze, która jest najzwyczajniej częściowo zepsuta.
--- Koniec cytatu ---
Grałem w SWTOR jak był jeszcze abonament, to można było powiedzieć tak: "ludzie z niej po 2 miesiącach masowo w milionach odchodzą bo nie są w stanie znieść, że płacą albo tracą czas na utrzymanie konta w grze, która jest najzwyczajniej częściowo zepsuta".
Na rynku niestety obecnie nie ma super gry na długo, więc bierzemy to co jest.
Soulscream:
--- Cytat: Yavax Zavro w Styczeń 27, 2013, 17:04:09 ---Dokładnie. Fakt faktem - EVE jest grą bardziej wymagającą niż inne gry (elitarność?), ale faktem jest też to, że wielu graczy, którzy doszli do pewnego punktu zapoznania się z grą po prostu z niej odchodzą, bo nie są w stanie znieść, że płacą albo tracą czas na utrzymanie konta w grze, która jest najzwyczajniej częściowo zepsuta.
--- Koniec cytatu ---
Wymagajaca nie znaczy ze jest elitarna. Bardzo dobrze EVE jest podsumowana przez Escapist - Zero Punctuation. Link -> http://www.youtube.com/watch?v=US92PR1tI1o .
--- Cytat: Zgudi w Styczeń 27, 2013, 17:09:04 ---Grałem w SWTOR jak był jeszcze abonament, to można było powiedzieć tak: "ludzie z niej po 2 miesiącach masowo w milionach odchodzą bo nie są w stanie znieść, że płacą albo tracą czas na utrzymanie konta w grze, która jest najzwyczajniej częściowo zepsuta".
Na rynku niestety nie ma obecnie naprawdę super gry na bardzo długo, więc bierzemy to co jest.
--- Koniec cytatu ---
Zadna gra nie jest na bardzo dlugo. Ja srednio zmieniam gry co 2-3 lata w ktore gram, bo widze - ze caly czas devowie wiedza lepiej odemnie co mi sie ma podobac. A mmo zaliczylem juz dosc i kolejna rzecz. Czasy gier z abonamentem przemijaja... heh. Ostatni raz naprawde dobrze sie bawilem przy X-COM nowym. Z mmo ? Heh nie gram juz w zadne, chociaz caly czas sobie powtarzam, ze wroce do SWTOR dokonczyc fabuly.
Yavax Zavro:
--- Cytat: Zgudi w Styczeń 27, 2013, 17:09:04 ---Grałem w SWTOR jak był jeszcze abonament, to można było powiedzieć tak: "ludzie z niej po 2 miesiącach masowo w milionach odchodzą bo nie są w stanie znieść, że płacą albo tracą czas na utrzymanie konta w grze, która jest najzwyczajniej częściowo zepsuta".
--- Koniec cytatu ---
W SWTORze najzwyczajniej brakowało oryginalnej zawartości i eng game'u z prawdziwego zdarzenia :P.
Soulscream:
--- Cytat: Yavax Zavro w Styczeń 27, 2013, 17:13:34 ---W SWTORze najzwyczajniej brakowało oryginalnej zawartości i eng game'u z prawdziwego zdarzenia :P.
--- Koniec cytatu ---
Goon Squad dobrze wspominam ze SWTOR'a ale no wlasnie, ale za duzo miesiecy bez konkretnych zmian... . Niby gra sie rozwija i chwala jej za to bo gra ma potencjal, ale to juz chyba nie dla mnie :). Jednak wracajac do watku.
Czemu wciaz te 500k ludzi gra w ta gre? Mnie sie wydaje, ze nie ma tak naprawde alternatywy. EVE ma swoja nisze i jest bo nie ma prawdziwej konkurencji. Ja na swoj sposob czekam na nowe dziecko Chrisa Robertsa, chociaz ~~technicznie~~ to nie bedzie sandbox.
Zgudi:
--- Cytuj ---Czemu wciaz te 500k ludzi gra w ta gre? Mnie sie wydaje, ze nie ma tak naprawde alternatywy. EVE (...) nie ma prawdziwej konkurencji.
--- Koniec cytatu ---
Całe sedno. Nie ma innych na tyle rozbudowanych gier kosmicznych na rynku, więc nie ma tak naprawdę innego wyboru, chodź by gra ta miała wiele wad, to ludzie (ogółem mówiąc) się nie wyniosą, bo nie mają za bardzo dokąd.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej