Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Goony vs Testy - wielka wojna czy propaganda?
Yavax Zavro:
--- Cytat: Zgudi w Styczeń 27, 2013, 17:27:07 ---Całe sedno. Nie ma innych na tyle rozbudowanych gier kosmicznych na rynku, więc nie ma tak naprawdę innego wyboru, chodź by gra ta miała wiele wad, to ludzie (ogółem mówiąc) się nie wyniosą, bo nie mają za bardzo dokąd.
--- Koniec cytatu ---
Co Ty pieprzysz :D? To rozejrzyj się po Centrali ilu już sobie darowało.
Skeer:
--- Cytat: Yavax Zavro w Styczeń 27, 2013, 16:53:36 ---BTW Niedawno chyba świętowali przekroczenie liczby 500.000 aktywnych kont. Czy oni w ogóle wiedzą jak to jest mało na dzisiejsze standardy MMO?
--- Koniec cytatu ---
Może i tak, ale gra jest na jednym serwerze (pomijając chiński), nie jest to prosta sieczka WOWstyle, więc mimo wszystko to jakiś sukces.
VonBeerpuszken:
Tajes... EVE jest do dupy, tylko nie wiem po co w nią gracie, masochizm?
A ci co nie grają - przestańcie się tak trząść nad sobą i swoim niegraniem, mało kogo to interesi a jedynie śmieszy przechwalanie na prawo i lewo w dodatku zgrywanie wszechwiedzącego bo 5 lat sie nie gra.... logika jak cholera.
A w temacie, ruszyło się coś w konflikcie Goony - Testy? Czy wróciło wszystko do normy.
Soulscream:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 28, 2013, 06:04:54 ---Tajes... EVE jest do dupy, tylko nie wiem po co w nią gracie, masochizm?
A ci co nie grają - przestańcie się tak trząść nad sobą i swoim niegraniem, mało kogo to interesi a jedynie śmieszy przechwalanie na prawo i lewo w dodatku zgrywanie wszechwiedzącego bo 5 lat sie nie gra.... logika jak cholera.
A w temacie, ruszyło się coś w konflikcie Goony - Testy? Czy wróciło wszystko do normy.
--- Koniec cytatu ---
Smieszna jest Twoja slepa wiara w gre, ktora odrzuca masy swoja zjebana mechanika ale ja nie napisze bys sie zamknal bo masz prawo do wlasnej wypowiedzi. Wystarczy mi powrot do EVE raz na 6 miesiecy na caly dzien by zobaczyc sobie co zmienili.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Soulscream w Styczeń 28, 2013, 07:08:52 ---Smieszna jest Twoja slepa wiara w gre, ktora odrzuca masy swoja zjebana mechanika ale ja nie napisze bys sie zamknal bo masz prawo do wlasnej wypowiedzi. Wystarczy mi powrot do EVE raz na 6 miesiecy na caly dzien by zobaczyc sobie co zmienili.
--- Koniec cytatu ---
Raczej śmieszne jest twoje przypisywanie komuś odczuć których nie ma....a może swoich z początków gry? Wiara w grę? Heh...dobre ;D a mówią mi że jestem wybitnie niereligijny.
Ujmę to tak - jeśli coś mi sie nie podoba nie tykam i nie zamęczam innych swoimi "mądrościami" jakie to coś jest zjebane. Nie podoba się ? Nie tykaj, chyba że jest to element nerwicy natręctw i po prostu MUSISZ sie męczyć i dręczyć czyms tak paskudnym.
Jeszcze bardziej smieszna jest już grupka ludzi na Centrali, którzy co drugi post mocno podkreślają że oni już nie grają... rozumiem że przez to czują sie lepsi od tych maluczkich co sie jeszcze nie poznali na tym badziewiu i bawią się dobrze grając?
Ciekawe czy na forach innych gier tacy "jużniegracze" mieliby szansę na zamęczanie grających...czy tylko ta nieszczęsna Centrala wykazuje sie wybitnym liberalizmem.
P.s.: mam propozycję dla panów niegraczy, idźcie na forum survivalowe i powymądrzajcie sie na tematy podkreślając że w podstawówce byliście na obozie harcerskim, ale było do dupy więc ten cały survival jest zjebany na maxa ;D A potem przeklejcie odpowiedzi, chętnie to poczytam ;D
P.S.: Pza tym, najważniejsza sprawa, jak widać jest to temat o ew. wojnie miedzy Goonami a Testami a nie innych grach czy zjebanej mechanice EVE. Jak panowie niegracze nie macie w miarę świerzych informacji - idźcie na Onet i tam pozaśmiecajcie dyskusje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej