Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Goony vs Testy - wielka wojna czy propaganda?
Pol Kent:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 20, 2013, 18:55:42 ---Tak się właśnie "skończył" chiński serwer. Zostały 2 powerbloki i jeden wygrał :P
--- Koniec cytatu ---
Czyli co ? Wychodzi na to że CCP to jednak banda debili która niczego się nie nauczyła na "chińskim syndromie" i zamiast skncentrować się nad tym co może mogłoby zmienić stagnację w 0.0 i uruchomić jakieś nowe konflikty na większa skalę np. drukarnia ISKów z moon miningu czy zmiany w SOV to bawi się z jakieś balansowanie shipów czy inne pierdoły.
SokoleOko:
--- Cytat: Pol Kent w Styczeń 20, 2013, 20:00:36 ---Czyli co ? Wychodzi na to że CCP to jednak banda debili która niczego się nie nauczyła na "chińskim syndromie" i zamiast skncentrować się nad tym co może mogłoby zmienić stagnację w 0.0 i uruchomić jakieś nowe konflikty na większa skalę np. drukarnia ISKów z moon miningu czy zmiany w SOV to bawi się z jakieś balansowanie shipów czy inne pierdoły.
--- Koniec cytatu ---
Niestety tak.
Po lekturze CSM minute jestem naprawdę rozczarowany - nie dość, że nie widać żadnych konkretnych propozycji, to jeszcze niektóre wypowiedzi Soundwave'a i Greyscale'a były po prostu załamujące. Jakby goście kompletnie nie czuli na czym polega problem.
Pierwszy stwierdził, że żeby był powód do dużych konfliktów można byłoby zrobić na przykład trzy super ihuby na całe Eve, z unikalnymi korzyściami. Tyle, że po jednej dobie tego bogactwa zostałyby rozdrapane przez Goonów, TEST i PL. Równie dobrze mógłby zaproponować supertechmoony, warte 100 zwykłych moonów.
Drugi stwierdził, że nie jest problemem to, że duże koalicje uniemożliwiają dostęp do 0.0 innym aliansom. Jedynym problemem jaki on widzi, jest to że utrudnia to nowym graczom wejście w 0.0
No jpkm!
Yavax Zavro:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 20, 2013, 21:34:48 ---Po lekturze CSM minute jestem naprawdę rozczarowany - nie dość, że nie widać żadnych konkretnych propozycji, to jeszcze niektóre wypowiedzi Soundwave'a i Greyscale'a były po prostu załamujące. Jakby goście kompletnie nie czuli na czym polega problem.
--- Koniec cytatu ---
Mogę prosić o link?
Pol Kent:
--- Cytat: Yavax Zavro w Styczeń 20, 2013, 22:49:33 ---Mogę prosić o link?
--- Koniec cytatu ---
Jak leniwi mogą być ludzie... JPKM. :(
Może by tak...użyć mocy google ? jeśli już nic innego Ci do głowy nie przychodzi... :(
Yavax Zavro:
--- Cytat: Pol Kent w Styczeń 20, 2013, 22:57:22 ---Jak leniwi mogą być ludzie... JPKM. :(
Może by tak...użyć mocy google ? jeśli już nic innego Ci do głowy nie przychodzi... :(
--- Koniec cytatu ---
JPKM myślisz, że tego nie robiłem? Szukałem w EVE Community i na dziale forum CSM, ale nie za bardzo wiem za czym się rozglądać. JPKM, jacy ludzie potrafią być uciążliwi. JPKM skończcie z tym JPKM.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej