Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Goony vs Testy - wielka wojna czy propaganda?

<< < (3/38) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Yavax Zavro w Styczeń 20, 2013, 22:49:33 ---Mogę prosić o link?

--- Koniec cytatu ---

http://community.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=74210

To o czym pisałem gdzieś w okolicach 40 strony.

Pol Kent:

--- Cytat: Yavax Zavro w Styczeń 20, 2013, 23:01:35 ---JPKM myślisz, że tego nie robiłem? Szukałem w EVE Community i na dziale forum CSM, ale nie za bardzo za czym się rozglądać. JPKM, jacy ludzie potrafią być uciążliwi. JPKM skończcie z tym JPKM.

--- Koniec cytatu ---

Może spróbuj jeszcze raz tylko upewnij się że Ci net działa? Albo może używasz chińskiej (okrojonej) wersji google ? Bo mnie jakoś od razu znalazło co trzeba
Hint: np. www.evenews24.com

No...JPKM.  :(

Yavax Zavro:

--- Cytat: Pol Kent w Styczeń 20, 2013, 23:08:11 ---Może spróbuj jeszcze raz tylko upewnij się że Ci net działa? Albo może używasz chińskiej (okrojonej) wersji google ? Bo mnie jakoś od razu znalazło co trzeba
Hint: np. www.evenews24.com

No...JPKM.  :(

--- Koniec cytatu ---
Ja naprawdę nie wiem czego Ty nie rozumiesz, że nie wiedziałem czego szukać. Podać Ci definicję zwrotu "nie wiedzieć"? Pierwszy raz będę czytał artykuły CSM (nawet nie wiem jak to nazwać - artykułami?). Nawet nie wiedziałem do dziś, że takie wypuszcza. Raanyy.

PS Z Evenews korzystam sporadycznie, nie zauważyłem na tej stronie wcześniej linków do prac(?) CSM.

Zgudi:

--- Cytuj ---O fuck! Wojna pomiedzy Goonsami a HBC to jest to czego nam teraz trzeba! :D
--- Koniec cytatu ---
To się gdzieś przyłącze i będę służył za mięso armatnie, zanim się nauczę walczyć. Przynajmniej będzie zabawa.

--- Cytuj ---Tak się właśnie "skończył" chiński serwer. Zostały 2 powerbloki i jeden wygrał :P
--- Koniec cytatu ---
Gdyby jeden wygrał i przejął 2/3 lub 3/4 mapy, na miejscu CCP wynajałbym ludzi, którzy wnikną w struktury "super power blocka", po czym z czasem doprowadziliby do poważniejszych konfliktów i podziałów po przez wyprowadzanie sprzętu, isk i czego tam jeszcze jako pozorowani szpiedzy zaprzyjaźnionego sojuszu. Ci szpiedzy kamień po kamieniu budowali by niechęć sojuszy, aż mur zawalił by się z hukiem.

Oketa:
Z ostatniej chwili - HBC dostało dostęp od TEST do DELVE...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej