Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Goony vs Testy - wielka wojna czy propaganda?

<< < (9/38) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Zgudi w Styczeń 23, 2013, 12:07:21 ---Jak by niepatrzeć walczą o pzywrócenie balansu w grze.

--- Koniec cytatu ---

Porównując to do RL - "naród" krzyczy, że drogi mamy do dupy, a rząd rozdaje odblaski do zakładania na ubranie zamiast budować autostrady.

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Zgudi w Styczeń 23, 2013, 12:07:21 ---Jak by niepatrzeć walczą o pzywrócenie balansu w grze.

--- Koniec cytatu ---

Pokaż mi gdzie ten balans wprowadzają bo ja nie widzę go.

CATfrcomCheshire:
http://pastebin.com/b2zCpbwq

Jak ktos ma ochote sobie poczytac jabberlon5, to taki jabber gdzie siedza Kosmiczni Imperatorzy, Wladcy Nullseca i COOL KIDS OF EVE... Niezly circlejerk

StellarSheep:

--- Koniec cytatu ---

Odpowiem ci emotikonami. To ja po przeczytaniu twojego posta - >  ???  :o  ;D  ;D   ::)

Sledze co sie mniej wiecej dzieje z mechanika i polityka w eve odkad przestalem grac. Sorry nie robia nic zeby zmienic cokolwiek w 0.0 na sensowne bo najnormalniej boja sie, ze ludzie im wyjda z gry. Juz przy tych monoklach czy czyms tam community im pokazalo. To tak im pokazaliscie, ze teraz beda miec kaka w majtkach od konca zywota EvE i nie wprowadza zadnych duzych zmian bo ich ludzie zagryza. Malo tego wizja sandboxa na dluzsza mete sie nie sprawdza, bo nawet jesli proboja w jakikolwiek utrudniac zycie power blokom to poprostu ludzie, chamsko to obchodza. Lub obejda. Imo jest za pozno w tej chwili na konkretne zmiany. Jeszcze te 6-7 lat temu mozna bylo sie pokusic. Teraz imo mission impossible :)

Sorry za offtop :)

Zgudi:
Nie podałem czego to dotyczy, miałem zacytować i mi się nie zapisało / nie wkleiłem, nie waże. Przeprasza.

--- Cytuj ---Jak by nie patrzeć walczą o pzzywrócenie balansu w grze.
--- Koniec cytatu ---

Chodziło mi o Coven. Walcząc z test walczą o balans gry.

Ale temat z tym, że CCP niewiele robi z przywróceniem balansu i przeciwdziałaniu postępującemu "schińszczyźnieniu" serwera jest ciekawy.

Mam jeszcze jeden pomysł na to jak temu zaradzić. Niechęci i drobne uprzedzenia narodowe przedkładają się na świat gry. Pewne narody świata się nie lubię inne są razem. Chińczycy trzymają z chińczykami, ruscy z ruskimi, amerykanie z amerykanami i europa z europą. Jak by tak dodać chińczyków do nas to każdy by z nimi walczył a oni z każdym (rząd serwuje im propagandę, że świat jest zły, a oni dobrzy), jest ich przecież dużo. Jeszcze graczy z krajów arabskich przyciągnąć, indii i namnoży się podziałów i wojen na szeroką skalę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej