Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Goony vs Testy - wielka wojna czy propaganda?

<< < (30/38) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Styczeń 30, 2013, 15:07:45 ---ciekaw jestem czemu na chama w nie "branżowych" serwisach informacyjnych wyskakują z oceną strat w rl  kasie, skoro przynajmniej oficjalnie w grze nie ma rmt...

--- Koniec cytatu ---

Jest transfer w jedną stronę, który pozwala powiedzieć, że "spadł tytek o równowartości x abonamentów miesięcznych, których każdy jest wart 15 euro - e voila!

Doom:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 30, 2013, 15:06:35 ---Tego to jeszcze nie grali  ;D

A tak z czystej ciekawości, trafił ktoś na serwisach informacyjnych, na podobne newsy z innych gier?

--- Koniec cytatu ---
W sumie chyba tylko jak są jakieś większe akcje banowania, względnie przy okazji "tragedii" że gówniarz któremu matka odcięła net zajebał ja krzesłem, albo że ktoś tam zdechło z niedożywienia itp

--- Cytat: nonenalim w Styczeń 30, 2013, 15:18:15 ---ship transmisyjny zawsze primary :] chyba, że CCP wsadzi korespondentów w concord :D

--- Koniec cytatu ---
Wtedy jest primary tym bardziej. Już się jeden GM przeliczył odnośnie wytrzymałości maszyny jak poleciał polarisem podglądać bitwę w dronkowie z lokalem 3k

MGGG:

--- Cytat: Doom w Styczeń 30, 2013, 15:07:45 ---ciekaw jestem czemu na chama w nie "branżowych" serwisach informacyjnych wyskakują z oceną strat w rl  kasie, skoro przynajmniej oficjalnie w grze nie ma rmt...

--- Koniec cytatu ---

bo straty liczone w ISK nic nie mówią czytelnikom portalu tvn? Tak samo przerabiając njusy z USA przelicza się temperatura na C z F

Zgudi:
Teraz pracownicy CCP będą wciskać plitom tytanów przycisk ten co nie trzeba.

Rozbawił mnie framgnet artykułu:
"pewien gracz z frakcji ClusterFuck Coalition sterował akurat statkiem klasy Titan - największym, najdroższym i najlepszym w całym EVE - całym galaktycznym miastem"
http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,13316554,Pomylil_przyciski_i_wywolal_wojne__Takie_rzeczy_tylko.html

ManganMan:
Odnośnie jednego komenta

--- Cytat: adhan z polygamii --- nadchodzi star citizen i zmiecie ten excel z powierzchni ziemi .
--- Koniec cytatu ---

bulszit. Może SC paru odciągnie, ale na pewno nie zmiecie.
Poza tym: lepiej żeby kolo się nauczył hotkeyów, wtedy ryzyko znacznie by spadło.

Wysyłane z mojego WT19i

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej