Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Goony vs Testy - wielka wojna czy propaganda?
Doom:
ciekaw jestem czemu na chama w nie "branżowych" serwisach informacyjnych wyskakują z oceną strat w rl kasie, skoro przynajmniej oficjalnie w grze nie ma rmt...
WhiteCat:
Możesz plex'a kupić legalnie? No to nie widzę problemu
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Styczeń 30, 2013, 15:07:45 ---ciekaw jestem czemu na chama w nie "branżowych" serwisach informacyjnych wyskakują z oceną strat w rl kasie, skoro przynajmniej oficjalnie w grze nie ma rmt...
--- Koniec cytatu ---
Bo to nie trafi do wyobraźni ludzi którzy EVE na oczy nie widzieli. Miliardy ISKów to taka sama abstrakcja jak dzieła Picassa, dolary już nie. Porównanie takie powie im wyraźnie że to było spore wydarzenie nawet jak na ten świat.
P.S.: wow...dopiero teraz zauważyłem, informacja jest na stronie "tytułowej" ;D
nonenalim:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 30, 2013, 15:06:35 ---Znając życie korespondencja byłaby bardzo krótka- proszę państwa, widzimy własnie dwie loty zbliżające się do siebie.... ep.... przepraszam, widzimy mnie w klonowni...
--- Koniec cytatu ---
ship transmisyjny zawsze primary :] chyba, że CCP wsadzi korespondentów w concord :D
Dux:
"Część z nich miał przetransportować na miejsce pilot największego statku w grze, tak zwanego Tytana."
LOL. Czy to nie dało sie napisac bardziej po polskiemu? :D
No i Gooni musieli wymyslec dla swojego powerbloku taką nazwę, że teraz bidulom z TVNu ciężko ją podawać bez kropek :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej