Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Goony vs Testy - wielka wojna czy propaganda?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: KiFuso w Styczeń 28, 2013, 12:15:18 ---Ciągle jedziecie po CCP, że nie potrafi zapanować nad swoim contentm i chcecie żeby stworzyli jakieś mechanizmy, które zapobiegną 'chińskiemu serwerowi' a tak na prawdę to graczy (90% z nich) zawsze będą szukać każdej drogi w świecie PvP aby zyskać i się nie narobić i tak się dzieje w każdej grze.
--- Koniec cytatu ---
Eve jak natura, wyreguluje sie sama.
CCP lepiej niech nie robi żadnych sztucznych ograniczeń bo nie dość że sie nie sprawdzą, to zadziałają odwrotnie od zamierzeń.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 28, 2013, 11:58:58 ---Heh, myślę że koalicja z Testami to ostatnia rzecz jaką zrobi Coven ;)
Koalicja z Goonami niczym by sie nie różniła, Coven petem? Chyba prędzej Sansha zacznie bułeczki w jita sprzedawać 8)
--- Koniec cytatu ---
Jedni i drudzy kontaktowali sie z nami w tej sprawie. Za pomoc w wojnie oferowali nam nawet... Esoterie (/emote wesolo macha do wszystkich nowych mieszkancow tego regionu). Niestety coven to zbieranina upartych dziadow ze sztywnymi karkami, ktorzy nie wyobrazaja sobie wspolpracy z odwiecznym wrogiem, wiec pomysl nie ma szans na realizacje... A milo by bylo znowu zostac public enemy polskiego community oskarzanym o sprzedaz na Allegro plexow wyboconych w Eso >:D Chlip az sie lezka w oku kreci za starymi czasami. Moze juz niedlugo sami sobie odbijemy i zaczniemy znowu bocic...
(tak, mam nadzieje ze sprowokuje Punctatora do szerszej wypowiedzi ::) )
KiFuso:
--- Cytat: Soulscream w Styczeń 28, 2013, 12:17:26 ---Ja bardzo nie rozumiem jakim prawem porownujesz gry z "zonam pvp" do sandboxa o kompletnie innych zalozeniach. W EvE zalozenie jest swietne, ale wykonanie tragiczne, w mmo takich jak swtor czy chociazby WoW... zalozenie jest, ze jest - a pvp to tylko dodatek do tych gier.
Najlepszym przykladem udanego PvP sa stety badz niestety gry typu MOBA albo chociazby ostatni sukces Planetside 2 (swietne).
--- Koniec cytatu ---
Takim, że są to GRY i do tego MMO? I że gracze z wszystkich gier typu MMO się mieszają i założenia dla takich graczy są takie same? W MOBA czy w takim Planetsajdzie tylko poprzez PvP jesteś w stanie cokolwiek 'progresować' - czyli to o czym pisałem. W EVE PvP miesza się z PvE i to przez to są największe problemy z naplandem. Wpływ graczy PvE lub tych którzy chcą się nachapać ISKów są tak duże, że robi się napland bo lepiej się ułożyć, komuś zapłacić, kogoś wystawić niż się lać..
Założenie i wykonanie jest ok.. ale to ludzie są trollami i robią zawsze coś innego niż chcą developerzy (http://www.theastronauts.com/2013/01/gamers-are-the-ultimate-trolls/)
Na serio, potrzebuje jakiegoś uprawnienia aby porównywać inne gry do EVE? -_-
Dux:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 28, 2013, 12:24:38 ---Jedni i drudzy kontaktowali sie z nami w tej sprawie. Za pomoc w wojnie oferowali nam nawet... Esoterie (/emote wesolo macha do wszystkich nowych mieszkancow tego regionu). Niestety coven to zbieranina upartych dziadow ze sztywnymi karkami, ktorzy nie wyobrazaja sobie wspolpracy z odwiecznym wrogiem, wiec pomysl nie ma szans na realizacje...
--- Koniec cytatu ---
A jeżeliby ta ich big war faktycznie wypaliła, to jak wygladają mozliwości militarne(?) HBC? Są w ogóle w stanie prowadzić wojnę na dwa fronty? No bo na ch... komu potrzebne pozwolenie goonów na reinforcowanie systemów w Eso. Ciekawi mnie tylko czy HBC wyrobi ze środkami, by lać sie na froncie "głównym" i bronić petów na swoich plecach.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Dux w Styczeń 28, 2013, 13:09:59 ---A jeżeliby ta ich big war faktycznie wypaliła, to jak wygladają mozliwości militarne(?) HBC? Są w ogóle w stanie prowadzić wojnę na dwa fronty? No bo na ch... komu potrzebne pozwolenie goonów na reinforcowanie systemów w Eso. Ciekawi mnie tylko czy HBC wyrobi ze środkami, by lać sie na froncie "głównym" i bronić petów na swoich plecach.
--- Koniec cytatu ---
Hm... bronic petów powiadasz? Jakoś tego nie widzę, raczej pety miałyby bronić tyłów Testów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej