Forum Gry > Inne gry

DOTA 2 - oddam pare steam giftów

<< < (5/7) > >>

HammerSnake:
Nie no spokojnie. Przecież nie o to chodziło w tym temacie, żeby robić tu jakieś wojny religijne. 8)
Mój znajomy kupuje hero w lolu i mówi, że sprawia mu to dużo funu i zostało mu to odebrane w docie. Jak ktoś zaznaczył wyżej "kwestia gustu".

No nic, mogłem bardziej dyplomatycznie napisać, że dostęp do bohaterów jest nieograniczony i tyle. Z ciekawości ile czasu trzeba poświęcić, żeby zrobić unlocka jakiegoś hero jak już drążymy temat? W sumie w docie zmieniam hero jak rękawiczki niektórymi tylko raz grałem.

Nadal jak coś mam 12 giftów, jak ktoś chętny.

Mamut:
ok 60 wygranych gier ,z tego co pamietam - za wygrany mecz dostawalo się bez "boosta" ok 100 ip - nowy hero kosztuje z reguly 6k ip ,ale są championi za 500 ip ,1k ,3k i 6k ..
IMO na początku dużo grać żeby miec optymalne konto ,czego nie ma w Docie , wpadasz gra/dwie - walą Cie runy ,nowi op herosi itd ... wszystko masz na tacy od samego początku - pozatym replaye i streaming live kazdego meczu jest naprawde ... wpyte ;-)

HammerSnake:
a mecz trwa tyle co w docie? ~30-40min?, ~1h bardzo wyrównana walka?

Mamut:
ta - tylko w lolu masz jeszcze opcje poddania się od 25 minuty gry . Za przegrana dostaje sie ok 50-60 ip .

//edyta
a set run pod dany typ "gry" to ok 30k IP :)

HammerSnake:
edit:
Niby pierwszy wynik z googla mowi:
"buying all of the champions in it individually would cost 41,400 IP" czyli około 9 dni non stop grania przy założeniu że walki są same wygrane i trwają 30min.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej