Forum Gry > Inne gry

DOTA 2 - oddam pare steam giftów

<< < (4/7) > >>

HammerSnake:
No i podstawowa sprawa jest taka, że w Docie masz wszystkich hero za darmo-cała gra jest za darmo ofc, a z tego co słyszałem w lolu kupuje się hero za $$. Valve sprzedaje w docie skiny do charów, które zmieniają tylko wygląd i na tym zarabiają (sprawdzony model z tf2). Skiny są nawet tworzone przez graczy, głosowane przez community zanim zostaną wprowadzone do gry itd. Jak ktoś ma zmysł artystyczny to można ładnie zarobić.

Generalnie gry się ponoć bardzo różnią(ponoć bo sam gram tylko w dote), kumple którzy grali w lola ostro dostawali w ciry w docie na początku, jak wszyscy zanim się spojrzy do guidów. ;)

tomassz:

--- Cytat: HammerSnake w Styczeń 12, 2013, 15:00:25 ---w lolu kupuje się hero za $$

--- Koniec cytatu ---
Nie tylko, możesz kupić postacie za punkty które zdobywasz po każdym meczu, masz też cotygodniową rotacje darmowych championów. Skiny możesz kupić tylko za $$

Ranshe:
Tak, tylko nie zapomnij dodać, że tych punktów dostaje się taaaaaakie ilości, że szybciej jest wydać $$

HammerSnake:
mam 13 zaproszeń do doty, jak ktoś jest chętny to na priv steam id i wyśle.

edit: jednak potrzebuje maila, przesyłanie przez steam id działa, gdy jest się przyjaciómi.

Klucze leżą i się kurzą jak coś.

Asag:

--- Cytat: HammerSnake w Styczeń 12, 2013, 15:00:25 ---No i podstawowa sprawa jest taka, że w Docie masz wszystkich hero za darmo-cała gra jest za darmo ofc, a z tego co słyszałem w lolu kupuje się hero za $$.

--- Koniec cytatu ---

LoL tez jest za darmo i wszystko można kupić za IP które zdobywasz w trakcie gry. Jedynie skiny są dostępne za $$ i nie da się ich kupić za IP.

--- Cytat: Ranshe w Styczeń 12, 2013, 23:32:21 ---Tak, tylko nie zapomnij dodać, że tych punktów dostaje się taaaaaakie ilości, że szybciej jest wydać $$

--- Koniec cytatu ---

Przesadzasz. Ja odkąd gram na LoLa nie wydałem ani złotówki a mam prawie wszystkich wykupionych champów, parę zestawów run tier 3 i zakiszone 17k IP na wypadek gdyby coś wyszło co mi się spodoba.

Nie wiem skąd się nagle w każdym temacie o LoLu pojawiają teksty że trzeba płacić $$ by móc pograć.
Wystarczy kupić po jednym champie na każda pozycję (np jungler, ap carry, adc, solo top, supporter) albo nawet tylko te pozycje które cię interesują (za IP oczywiście), do tego dochodzą ci free to play champowie zmieniani co tydzień i naprawdę można pograć bez $. A jak się gra IP samo leci i dokupujesz sobie kolejnych.

Według mnie porównania typu LoL vs Dota nie mają zbytnio sensu. Grałem w obie, rozgrywka się różni chociaż obie MOBA. Mi bardziej podoba się LoL, innym Dota. To chyba tylko lepiej że jest jakiś wybór.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej