Forum Gry > Inne gry
The Elder Scrolls Online - wkrótce.
[VIDE] Herezja:
Osobiście mam wielki sentyment do Marrowind-a choć serie znam od chyba 2 odsłony serii.
Jeśli gra będzie miała klimat Marrowinda (byle nie Obliviona) to zapewne skusi mnie do wykupienia abonamentu (Mam nadzieje, że będzie coś na wzór triala).
Dodatkowo nie muszę wspominać, że coś takiego jak gring game mnie nie interesuje więc wszelkiego rodzaju Lineage i WOW klony mi nie podejdą.
Yavax Zavro:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 09, 2013, 11:38:30 ---Obejrzałem może z minutę i patrząc na żałosne efekty przy scenie ataku na jakiś zamek, to już Call of Duty: Modern Warfare miało bardziej wymagającą grafikę :P
--- Koniec cytatu ---
Ty idź i znajdź jakiś super mały kamyczek pod którym mógłbyś się schować :P.
Mi się to nawet spodobało. Niemniej jednak dla mnie TES to zawsze będzie full radocha tylko w singlu.
@Herezja Ja bym nie liczył na brak grindu.
[VIDE] Herezja:
Domyślam się, że będzie grind. To jedyny chyba sposób aby zapewnić "rozrywkę na odpowiednim dla nich poziomie" tym rzeszom prymitywów jakie obecnie zwykle siadają do kompa.
Współczynnik IQ spada z roku na rok a twórcy gier dostosowują się do tego.
SokoleOko:
--- Cytat: Yavax Zavro w Styczeń 09, 2013, 12:33:42 ---Ty idź i znajdź jakiś super mały kamyczek pod którym mógłbyś się schować :P.
--- Koniec cytatu ---
W linkowanym filmie - 10.50 - 11.00 (strzał z katapulty w mur). Ten ogień :P
MGGG:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 09, 2013, 11:38:30 ---Obejrzałem może z minutę i patrząc na żałosne efekty przy scenie ataku na jakiś zamek, to już Call of Duty: Modern Warfare miało bardziej wymagającą grafikę :P
--- Koniec cytatu ---
Eh Sokole. To dopiero beta i tradycyjnie jak kazde MMO grafika nie zachwyca, bo dla testujacych jest wazniejszy gameplay. Naprawdę nie jest sztuką zrobić MMO z super grafiką. Sztuką jest tak zoptymalizować silnik, by gra chodziła płynnie na normalnych ustawieniach podczas mass PvP, w którym ma brać udział 200+graczy w jednym miejscu. Silnik Call of Duty by pożygał sie od takiego wysiłku i umarł na zawał serca, wiec nie ma co porównywać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej