Forum Gry > Inne gry
The Elder Scrolls Online - wkrótce.
MGGG:
TESO ma mieć więcej z GW2 niż Ci się wydaje.
Jest hipe na ten tytuł ze względu na massPvP. To w GW2 ssie mocno (wlasnie jestem po godzinej sesji na WvW, która spowodowała, że skasowałem grę z dysku - za walke z niewidocznymi, teleportujacymi i znikającymi przeciwnikami dziękuje) w tym temacie, a nie ma zadnej ciekawej alternatywy na horyzoncie. Misie od klepania stworkow i tak szybko wrócą do ukochanego WoWa, wiec na nich nie ma co liczyc.
[VIDE] Herezja:
Czas pokarze na co devsów stać i czy będziemy mieli kolejnego gniota czy też zaryzykują i będziemy mieli do czynienia z czymś nowym.
Trefnis:
--- Cytat: KiFuso w Styczeń 10, 2013, 00:40:37 ---Devsi boją się ryzykować w nowe rozwiązania, eksperymentować z rozgrywką, combatem itd (nie mam tutaj na myśli GW2 i całej masy ułatwień) i wolą wprowadzić standardowe mechanizmy z WoWa - a główny argument jest prosty = ilość raczy WoWa....
--- Koniec cytatu ---
ty w ogole obejzales ten filmik ?
przeciez wyraznie sa ta wyszczegolnione roznice miedzy standardami i tym co ma sie tam znalesc, chocby stealth dla kazdego i brak cooldown'ow
Casa Rankor:
Dobra tak wogole to wydaje mi sie ze ten film to troll czyli pobozne zyczenia autora.
Scenki wyjete z jednego demo, glownie skyrimowa funkcjonalnosc pokazana, powolowywanie sie na jakis prealpha palyerow itp itp. Czy ktos widzial cos od devsow wogole, zeby zweryfikowac ten film?
KiFuso:
--- Cytat: Trefnis w Styczeń 10, 2013, 08:45:24 ---
ty w ogole obejzales ten filmik ?
przeciez wyraznie sa ta wyszczegolnione roznice miedzy standardami i tym co ma sie tam znalesc, chocby stealth dla kazdego i brak cooldown'ow
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy, że widziałem to www.youtube.com/watch?v=thGtXMMJORE#t=02m24s
--- Cytat: Casa Rankor w Styczeń 10, 2013, 08:57:03 ---Dobra tak wogole to wydaje mi sie ze ten film to troll czyli pobozne zyczenia autora.
Scenki wyjete z jednego demo, glownie skyrimowa funkcjonalnosc pokazana, powolowywanie sie na jakis prealpha palyerow itp itp. Czy ktos widzial cos od devsow wogole, zeby zweryfikowac ten film?
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się w 100%.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej