Eve Online > Poradniki

Poradnik żwirojada (Górnictwo) od ryla do sztygara

<< < (6/6)

SokoleOko:
Świetny programik, brawo dla pana :)

Yavax Zavro:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 05, 2013, 16:42:56 ---Kopanie gazu ma sens tylko i wyłącznie jeśli chodzi o C320/C540. Nie wiem czy takie występują w niższych klasach niż C4. Co więcej, patrząc po częstotliwości występowania site'ów zawierających te gazy w C5/C6 do których mam dostęp, isk/h ratio po uwzględnieniu poszukiwania wcale nie jest "wow".
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak bardzo doświadczonym górnikiem jesteś, ja swoje w życiu się nakopałem i mogę Ci powiedzieć, że przeciętny górnik, który nie ma jak jeszcze kopać w low/null będzie zadowolony. Ja po przeprowadzce z low do w-space byłem bardzo zadowolony już przy Bountifulach, a te występują już w C3. Nie gardziłem nawet słabszymi site'ami (a wszystko poniżej bountifula znajdziesz już nawet w C1), bo nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie przeskok z 4-6 mln na godzinę (przy ówczesnych cenach) na 15-20 mln na godzinę to było naprawdę dużo :).

Phobeus:
A reasumując: posiadając jedno konto kopanie w hiseku nadal jest mniej opłacalne niż chociażby inkurzje (nie wspominając o tym, że postać trenowana pod inkurzje i do pvp się nada) i nadal pozostaje domeną początkujących graczy oraz tych co po prostu kopać lubią. Ciekawe czy CCP wprowadzi kiedyś dedykowane do kopania battleshipy lub capitale.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej