Śmietnisko > Off Topic
Darmowe forum?
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Xarthias w Grudzień 29, 2012, 15:16:01 ---Zgłoś się na priv do mnie, to Ci dam kawałek serwera, bazę, zainstalujesz sobie smf czy coś i będziesz robił za boga :)
--- Koniec cytatu ---
Xart zrobi dla Sokoła miejsce u siebie i pomoże Mu wszystko ustawić. Myślę, że temat można zamknąć ];p
sztosz:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 29, 2012, 15:20:00 ---Natomiast chodzi o to, żeby treść postów była niewidoczna dla osób niezalogowanych.
--- Koniec cytatu ---
To to jest praktycznie tylko kwestia skonfigurowania forum, a to gdzie to stoi ma marginalne znaczenie.
SokoleOko:
--- Cytat: Herezja w Grudzień 29, 2012, 15:23:43 ---Xart zrobi dla Sokoła miejsce u siebie i pomoże Mu wszystko ustawić. Myślę, że temat można zamknąć ];p
--- Koniec cytatu ---
Piwo dla Xartha :)
--- Cytat: sztosz w Grudzień 29, 2012, 15:31:41 ---To to jest praktycznie tylko kwestia skonfigurowania forum, a to gdzie to stoi ma marginalne znaczenie.
--- Koniec cytatu ---
Tak też mi się wydaje, pytanie tylko czy darmowe fora oferują taką możliwość. Niestety, cały kontakt w www.fora.pl to bot GG :P
Melisanda Armida:
Jak cos to tez moge uzyczyc miejsca.
Doom:
--- Cytuj ---Tak też mi się wydaje, pytanie tylko czy darmowe fora oferują taką możliwość. Niestety, cały kontakt w www.fora.pl to bot GG
--- Koniec cytatu ---
To źle Ci sie wydaje. Wszystkie darmowe hostingi które wpieprzają reklamy na forum, mają do tego dostęp, a często idą na łatwiznę i wbijają do środka za pomocą automatów i innych podobnych rzeczy. Efekt jest taki ze reklamy pojawiają się w postach niezależnie od poziomu dostępu bo bot jest traktowany jak jakiś superużyszkodnik i ma wszędzie dostęp -> czort wie co jeszcze może robić. Że nie wspomnę o tym że dwa najpopularniejsze serwisy czyli cba i fora mają delikatnie mówiąc słabą ochronę i dane z nich potrafią wycieknąć. Ostatnia rzecz to nie dają pełnego dostępu co oznacza że jak kiedyś będziesz chciał skasować forum żeby śladu po nim nie było to możesz mieć problemy, podobnie w sytuacji w której chcesz zmienić serwer bo stara miejscówka z jakieoś powodu przestaje spełniać oczekiwania.
I na koniec phpbb unikaj jak ognia. Ścierwo, syf i malaria a nie uczciwy skrypt forum
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej