Śmietnisko > Off Topic

Darmowe forum?

<< < (3/7) > >>

[VIDE] Herezja:
Nie to, żebym marudził ale ... Sokole ... wyraźnie Ci koledzy wyżej pisali. Chcesz mieć darmowe forum to musisz liczyć się z tym, że w google da się jego treść wyszukać.
Chcesz mieć niezależność to wykup gdzieś forum i dogadaj się z kimś np z Tego forum niech Ci je dobrze skonfiguruje.

SokoleOko:

--- Cytat: tianan w Grudzień 29, 2012, 14:36:51 ---admin twierdzi ze legalnymi sposobami nie. wiec myślę ze powinieneś być na tyle bezpieczny na ile możesz na darmowym serwisie

--- Koniec cytatu ---

To jeszcze inaczej.

W całym tym ćwiczeniu chodzi o to, żeby pewna konkretna grupa osób nie natrafiła na to forum przypadkiem. Przypadek - najczęściej wynik wyszukiwania google.

Dodatkowo, forum zorganizować mogę tylko ja. Nikt za mnie tego nie zrobi. A skoro tak, to niestety odpada samodzielne stawianie forum gdziekolwiek (bo na przykład mam swój serwer) - maks co umiem, to jako admin forum w miarę poustawiać.

sztosz:
Chcesz aby forum nie znaleziono. Czy żeby nie można było przeczytać żadnych postów bez zalogowania się na nie?

Xarthias:
Zgłoś się na priv do mnie, to Ci dam kawałek serwera, bazę, zainstalujesz sobie smf czy coś i będziesz robił za boga :)

SokoleOko:

--- Cytat: sztosz w Grudzień 29, 2012, 15:15:43 ---Chcesz aby forum nie znaleziono. Czy żeby nie można było przeczytać żadnych postów bez zalogowania się na nie?

--- Koniec cytatu ---

Forum nikt nie znajdzie, bo może się nazywać dowolnie (czyli nie budzić skojarzeń -> www.dupa.fora.pl). Natomiast chodzi o to, żeby treść postów była niewidoczna dla osób niezalogowanych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej