Eve Online > Dyskusje ogólne
Prezenty 2012
[VIDE] Herezja:
Zastana mnie co innego.
Skąd u Was pomysł, że w tych npc-owych stacjach byliby jacyś agenci? Po prostu stacja i tyle.
A co do cofnięcia się do epoki kamienia łupanego... nie myślę, że to byłoby takie dziwne czy też trudne. Skoro kiedyś się dało tak grać przy radykalnie mniejszej ilości graczy to teraz przy tych masach by to nie było takie trudne chyba?
SokoleOko:
--- Cytat: Herezja w Grudzień 13, 2012, 13:58:49 ---Skoro kiedyś się dało tak grać przy radykalnie mniejszej ilości graczy to teraz przy tych masach by to nie było takie trudne chyba?
--- Koniec cytatu ---
Skoro kiedyś dało się wyżywić ludzi na Ziemi stosując trójpolówkę, to chyba teraz, przy tych masach, nie byłoby to trudne, chyba? Po co komu nowoczesne i wydajne rolnictwo :)
Chyba logiczne jest, że im więcej ludzi, tym więcej metrów sześciennych musisz przerzucać w jednostce czasu i tym lepszych narzędzi do tego potrzebujesz. Jak na potrzeby 2012 roku to JF-y są już nawet trochę małe. Powrót do indyków? Nigga, please...
Dux:
Więcej graczy oznacza też większe prawdopodobieństwo nadziania się takiego transportu na przeciwnika, dysponujacego do tego większymi liczbami. Co rownoznaczne jest też z koniecznością lepszego zabezpieczenia takiego transportu. I skończy się na eskorcie trzech orek 200=stu osobowym blobem. Chyba niezbyt interesujące dla większości ;)
Co do "mieszania" z sovem, to w Pure Blind jest takie coś:
http://evemaps.dotlan.net/map/Pure_Blind#sov
I sprawdza się to jakoś? Bo szczerze mówiąc nie miałem okazji się przyjrzeć tym okolicom. Doltan delikatnie mówiąc nie wskazuje by tam jakieś mordobicie występowało. Możliwe jednak, że jeden region do oceny pomysłu to trochę mało.
[VIDE] Herezja:
Chodziło mi o to, że specjalne korpy są w hi odpowiedzialne za transport i w teorii nietykalne dla większości graczy więc co stoi na przeszkodzie aby takie korpy operowały i w zero?
Swoją drogą temat "ciągników siodłowych" zero zero poruszyłeś ale ... tematu systemów npc-owych w regionach z sovem ludzkim jakoś nie skomentowałeś. Czemu?
@Dux chodziło o to aby w systemach była przynajmniej porównywalna liczba systemów z sov-em npc co ludzkim. A już w szczególności aby systemy wlotowe do regionu a także tzw krzyżówki były systemami npc.
GlassCutter:
--- Cytat: Dux w Grudzień 13, 2012, 14:23:33 ---Co do "mieszania" z sovem, to w Pure Blind jest takie coś:
http://evemaps.dotlan.net/map/Pure_Blind#sov
I sprawdza się to jakoś? Bo szczerze mówiąc nie miałem okazji się przyjrzeć tym okolicom. Doltan delikatnie mówiąc nie wskazuje by tam jakieś mordobicie występowało. Możliwe jednak, że jeden region do oceny pomysłu to trochę mało.
--- Koniec cytatu ---
Podczas inwazji IT na stare NC była tam baza ROL'ków chyba. A ja prywatnie trzymałem tak amunicje, loot i takie tam pierdy żebym miał gdzie uzupełnic rzeczy pierwszej potrzeby bez konieczności pracania 30j do hi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej