Eve Online > Przedpokój

Powitanie

<< < (4/5) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Nie pisałem, że to jakieś arcydzieło literatury. Jest to po prostu dobra praca rzemieślnicza,
--- Koniec cytatu ---
Teraz to porównujesz takie coś:

z takim czymś

Jakub Trokowski:

--- Cytat: ManganMan w Grudzień 12, 2012, 19:00:18 ---Mówisz o Korvinie Learsie?

--- Koniec cytatu ---
Chyba tak. Dawno czytałem, z imion postaci to pamiętam tylko Brokera (bo często się przewijał, a ksywa prosta) i T. Hetha, jako caldaryjski patriota oraz (odznaczony) weteran milicji.
Natomiast fabuła, a zwłaszcza kluczowe momenty, mnie nie mogły zaskoczyć, bo grałem i pamiętałem trailery. :P

ManganMan:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Grudzień 12, 2012, 20:15:36 ---Chyba tak. Dawno czytałem, z imion postaci to pamiętam tylko Brokera (bo często się przewijał, a ksywa prosta) i T. Hetha, jako caldaryjski patriota oraz (odznaczony) weteran milicji.
Natomiast fabuła, a zwłaszcza kluczowe momenty, mnie nie mogły zaskoczyć, bo grałem i pamiętałem trailery. :P

--- Koniec cytatu ---

Wiesz że Tibus ma pylicę mózgu? (z kroniki Slow Disease się dowiedziałem).

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Wilkq84:

--- Cytat: Doom w Grudzień 12, 2012, 19:59:41 ---Teraz to porównujesz takie coś:

z takim czymś

--- Koniec cytatu ---
Porównał bym raczej do tego, ładnie wygląda ale strzela raz na jakiś czas;)

Jakub Trokowski:

--- Cytat: ManganMan w Grudzień 12, 2012, 20:21:33 ---Wiesz że Tibus ma pylicę mózgu? (z kroniki Slow Disease się dowiedziałem).
--- Koniec cytatu ---
Tak. Kronik czy wiki trochę poczytałem - jak ma się czas i chęć to można się paru ciekawostek o Nowym Edenie dowiedzieć. (Zdecydowanie polecam np: Old Man Star.)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej