Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Royal Production LTD
Rash'kan:
--- Cytat: dr korte w Sierpień 21, 2013, 15:29:13 ---Jest dyskusja są i wnioski końcowe. Po ilości/jakości postów i zaangażowania to kim on k....wa jest jak nie trolem. Rozumiem odezwać się w temacie który mnie dotyczy wnieść coś konstruktywnego itd. ale on sra tymi swoimi jękami na prawo i lewo i replay i replay.
--- Koniec cytatu ---
Jest trolem czy nie jest, trudno powiedzieć.
Jedyny wniosek jaki można tutaj mieć to, że nie potrafisz pisać zachowując jakiś poziom i faktycznie blisko Ci do gimnazjum.
Popracuj nad nerwami.
SokoleOko:
--- Cytat: dr korte w Sierpień 21, 2013, 14:48:45 ---Reguł które robią z Ciebie niewolnika i zmuszają do latania iluśta godzin miesięcznie na CTA rofl, Chyba że twierdzisz że takie lub zbliżone reguły absolutnie nie mają miejsca. W takim razie nazwę Cie kłamcą ;D
--- Koniec cytatu ---
Istnie świat poza Goonlandią. Swoje na CTA wylatałem (dwie spore wojny), nikt mnie nigdy nie rozliczał.
--- Cytat: dr korte w Sierpień 21, 2013, 14:48:45 ---Sprawdzanie siebie w grze to chyba paranoja wole testy od RL niż pikselowe. No ale cóż niektórzy muszą podleczyć swoje ego w WR skoro nie mogą w RL. proponuje wyprawę do psychologa :))
--- Koniec cytatu ---
E-esport, anyone? Rywalizacja to rywalizacja - jest boks, jest brydż, są gry.
--- Cytat: dr korte w Sierpień 21, 2013, 14:48:45 ---Zszedłem do Twojego poziomu żebyś nie miał problemu z ogarnięciem tematu.Jeśli byś nie wiedział o czym mówię to Ty jesteś osobą która w tym wątku pierwsza zaczęła używać wulgaryzmów ( patrz swoje posty wyżej). Jak Kali bluzga to jest git, jak ktoś na Kalego to zabolało :'(
--- Koniec cytatu ---
Dupisz bez sensu, chodziło mi o infantylne przekręcanie mojego nicka
W gdybaniu jesteś niezły czasem się uda czasem nie 8).
--- Cytat: dr korte w Sierpień 21, 2013, 14:48:45 --- Jakim pustym łbem trzeba być żeby tak pisać/ myśleć, rozumiem że według Ciebie ten sandbox powstał sam bez planu i tak już się sam rozwija. Czyli cała strona Pve wyszła CCP tak przypadkiem misje i cała infrastruktur sprzęt itp. itd. same się potworzyły.
Człowieku bredzisz ogarnij się.
--- Koniec cytatu ---
Mieszasz pojęcia. CCP nie przewidziało, że będziesz miał pełne floty supercapsów. "3-4 titans in whole Eve", nie pamiętasz?
Nie chodzi o to, że PvE jest złe, tylko o to, że możesz sobie uprawiać PvE nie broniąc terytorium na którym to robisz.
dr korte:
--- Cytat: Rash'kan w Sierpień 21, 2013, 15:33:34 ---Jest trolem czy nie jest, trudno powiedzieć.
Jedyny wniosek jaki można tutaj mieć to, że nie potrafisz pisać zachowując jakiś poziom i faktycznie blisko Ci do gimnazjum.
Popracuj nad nerwami.
--- Koniec cytatu ---
Cała ta wymiana zdań jest dla mnie źródłem rozrywki, Tobie się to kojarzy z nerwami, widać dosyć kiepsko sobie radzisz w dyskusjach. W dyskusji trzeba podnosić ciśnienie ma to na celu wyprowadzenie z równowagi przeciwnika. Ale widze że erystyka to dla Ciebie słowo obce. Jakkolwiek rozumiem Twoje zaangażowanie w końcu liżesz dupę swojemu szefowi. Smacznego ;D
Larving:
Taa, zdecydowanie poziom gimnazjum
Rash'kan:
--- Cytat: dr korte w Sierpień 21, 2013, 16:04:46 ---Cała ta wymiana zdań jest dla mnie źródłem rozrywki, Tobie się to kojarzy z nerwami, widać dosyć kiepsko sobie radzisz w dyskusjach. W dyskusji trzeba podnosić ciśnienie ma to na celu wyprowadzenie z równowagi przeciwnika. Ale widze że erystyka to dla Ciebie słowo obce. Jakkolwiek rozumiem Twoje zaangażowanie w końcu liżesz dupę swojemu szefowi. Smacznego ;D
--- Koniec cytatu ---
Jezeli już mówisz o erystyce:
--- Cytuj ---Argument ostatni – ad personam: Widząc, że przeciwnik jest mocniejszy, atakować go osobiście, obrażać lub w jakikolwiek sposób porzucać prawdziwy przedmiot sporu. Rzucać inwektywami - używanie słów obraźliwych wobec przeciwnika, np: "Ty i całe twoje stronnictwo jesteście przykładami chorej ambicji, przy maleńkich móżdżkach".
--- Koniec cytatu ---
I tak jak sugeruje twórca współczesnej Erystyki, jest to ostatni argument nieuczciwej dyskusji, świądczący tylko o tym, że nic wartosciowego nie masz do powiedzenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej