Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Royal Production LTD

<< < (19/23) > >>

Naicinh:
[youtube]http://youtu.be/n8mziFPNNnE[/youtube]

dr korte:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 21, 2013, 14:18:27 ---

Cały "problem" polega na tym, że dla Ciebie "przymus latania na CTA to niewolnictwo", a dla ludzi, którzy nawet są F1 pusherami w powerblockach CTA to teamplay, okazja do sprawdzenia się jako organizacja, bycia lepszym od przeciwniak i tak dalej. Oczywiście, CTA bywają nudne, ale nie bardziej niż powtarzalny PvE kontent.
Oczywiście, jak w każdej organizacji, konieczne jest przestrzeganie reguł.

--- Koniec cytatu ---
Reguł które robią z Ciebie niewolnika i zmuszają do latania iluśta godzin miesięcznie na CTA rofl, Chyba że twierdzisz że takie lub zbliżone reguły absolutnie nie mają miejsca. W takim razie nazwę Cie kłamcą  ;D 

Sprawdzanie siebie w grze to chyba paranoja wole testy od RL niż pikselowe. No ale cóż niektórzy muszą podleczyć swoje ego w WR skoro nie mogą w RL. proponuje wyprawę do psychologa :))

Widzę, że trafiłem naprawdę celnie, skoro momentalnie schodzisz z poziomem do gimnazjum.

--- Koniec cytatu ---

Zszedłem do Twojego poziomu żebyś nie miał problemu z ogarnięciem tematu.Jeśli byś nie wiedział o czym mówię to Ty jesteś osobą która w tym wątku pierwsza  zaczęła używać wulgaryzmów ( patrz swoje posty wyżej). Jak Kali bluzga to jest git, jak ktoś na Kalego to zabolało  :'(

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 21, 2013, 14:18:27 ---Różnica jest taka, że nie-rentier terenu broni. Czasem się mu to udaje, czasem nie, ale jeśli dobrze się broni, może wynegocjować honorową kapitulacje i wywieźć bezpiecznie swoje assety. 

--- Koniec cytatu ---

W gdybaniu jesteś niezły czasem się uda czasem nie  8).

LOL, jak pusty łeb trzeba mieć, żeby coś takiego napisać. To jest sandbox - developerzy nie panują tutaj nad gameplayem. Jeśli faktycznie uważasz, że rentierstwo jest częścią świadomego założenia CCP, to obdarowanie Goonów Technetium również tym było, a to już byłaby naprawdę gruba afera.

--- Koniec cytatu ---

Jakim pustym łbem trzeba być żeby tak pisać/ myśleć, rozumiem że według Ciebie ten sandbox powstał sam bez planu  i tak już się sam rozwija. Czyli cała strona Pve wyszła CCP tak przypadkiem misje i cała infrastruktur sprzęt itp. itd. same się potworzyły.
Człowieku bredzisz ogarnij się.

Ja dla takiego malkontenta jak Ty, który  nie potrafi przetrwać tygodnia bez  narzekania na forum centrali na dowolny temat żeby tylko zaistnieć, (zobacz swoje pięć tysięcy  postów Trolu).  Widzę jedno wyjście.
Get a fucking life.

Rash'kan:

--- Cytat: dr korte w Sierpień 21, 2013, 14:48:45 ---
Ja dla takiego malkontenta jak Ty, który  nie potrafi przetrwać tygodnia bez  narzekania na forum centrali na dowolny temat żeby tylko zaistnieć, (zobacz swoje pięć tysięcy  postów Trolu).  Widzę jedno wyjście.
Get a fucking life.

--- Koniec cytatu ---

To co piszesz Ty i Sokoł jest zdecydowanie TL, ale uwielbiam, kiedy ktoś wali pod rząd 8x wall of text, a potem "hej własciwie to I don't care, a Ty nie masz życia"
LOL :D

Tak to widzę:

--- Cytat: Mamut w Sierpień 21, 2013, 13:07:18 ---lol - psem to sobie nazywaj kolegów o ile ich masz  :)
a ja niczyim psem nie jestem :) rozumiem ,że CBC to też psy Shittaniego ?

--- Koniec cytatu ---

Haha nawet nie zauważyłem aliansu, myślałem, że też jesteś z Royal LTD, no ale mimo wszystko nie postąpię wg Twoich instrukcji, za to widzę, że bardzo chcesz zasłużyć na to miano.
Co do drugiej części, oczywiście, że tak, dlatego min. mnie tam nie ma.

dr korte:
Jest dyskusja są i wnioski końcowe. Po ilości/jakości postów i zaangażowania to kim on k....wa jest  jak nie trolem.  Rozumiem odezwać się w temacie który mnie dotyczy wnieść coś konstruktywnego itd. ale on sra tymi swoimi jękami na prawo i lewo i replay i replay.

Anthar:
Ale to chyba niezbyt dobry topic na ten flame ?
Nawet nijak sie nie ma do sytuacji w jakiej znalazlo sie obecnie "Royal Production LTD".
Zalozcie sobie nowy topic o rentierach :D

EDIT:
Zrobilem to za Was:
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=12353.new#new

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej