Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Royal Production LTD

<< < (15/23) > >>

Anthar:
Sokole - lepszy rentier znany niz nie znany ;)
Pozatym C0ven dal mozliwosc przejscia wszystkim rentierom, gdy tracilismy eso.
Skoro zrobili to ostatnio za przyzwoleniem z Naszej strony to dlaczego teraz nie mielibysmy ich przyjac.
Jak narazie tylko applikacje Zoltany i ConcordDown odrzucilismy - nie zwracajac uwagi na przeprosiny.
Jest lekka roznica sprzedac/zdradzic a odejsc za porozumieniem stron ;)

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 21, 2013, 10:06:33 ---Serio ich przyjmiecie po tym, jak poszli do Zombiaków jesienią? Chyba warto mieć jakieś zasady.

--- Koniec cytatu ---
Klient jak klient, ma prawo iść do konkurencji.

SokoleOko:
Anthar, odniosłem wrażenie że w przypadku tych tutaj inaczej się to odbyło (byłem wtedy w Eso "na delegacji"), ale być może źle pamiętam lub przekręciłem - to sorry :)

Anthar:
Hmm, w sumie nie popatrzylem na historie.
Wiesz rentier , to rentier - nie przykladasz do tego az tak duzo uwagi.
W sumie chlopcy beda miec zabawnie.
Jutro ostatni dzien kiedy tribale moga w PB dokowac ;)
NC juz zresetowalo - delve zaczyna testom znikac.

Tak z ciekawosci - chlopcy - Wy nadal placicie Tribalom ? ;)

dr korte:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 21, 2013, 10:06:33 ---Serio ich przyjmiecie po tym, jak poszli do Zombiaków jesienią? Chyba warto mieć jakieś zasady.

--- Koniec cytatu ---

Byliśmy w Covenie do samego końca, automatycznie niejako przeszliśmy do Zombiaków wtedy kiedy Coven odsprzedał im resztę Sovów.
Widzę że pamięć u niektórych już nie ta, ewentualnie mocno selektywno-subiektywna.

Do tego wbrew negatywnej opinii o rentierach jako takich, jakoś tak wszyscy o nich zabiegają (włącznie  z ostatnią zmianą doktryny Goonów) ;)
najśmieszniejsze jest to że większość która gra Pvp ma alty powsadzane do korpów rentierskich i vice versa.
Jakże ja lubię hipokrytów :))

Jeśli Coven przejmie Paragon Soul i warunki najmu będą obopólnie korzystne  to zawsze od nas support będzie. Jakkolwiek nic na siłę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej