Eve Online > Retribution
NPC AI vs. PvP
Nitefish:
Ta zmiana pociąga za sobą więcej rzeczy ale faktem jest, że główny problem polega na drastycznym okrojeniu small pvp oraz użyciu dronek do pvp.
Jabolex:
--- Cytat: Nitefish w Grudzień 14, 2012, 12:23:21 ---Ta zmiana pociąga za sobą więcej rzeczy ale faktem jest, że główny problem polega na drastycznym okrojeniu small pvp oraz użyciu dronek do pvp.
--- Koniec cytatu ---
Small pvp zdycha i dronki do pvp?
Z tego wątku wynika że zdycha tylko solo polowanie na raciarki z użyciem, lub bez dron, bez znaczenia.
Small pvp rozumiane szerzej (gdzie obie strony są pvp (sfitowane pod pvp żeby nie było...)) ma się tak samo jak przed patchem.
Ale pewnie coś w tym wątku przeoczyłem.
GlassCutter:
--- Cytat: Jabolex w Grudzień 14, 2012, 12:37:13 ---Ale pewnie coś w tym wątku przeoczyłem.
--- Koniec cytatu ---
Wreszcie to zauważyłeś. Small pvp = solo, 2, 3, 4 osoby. Ogólnie jak jeszcze nie trzymasz się jakiegoś setupu, gang jest "luźny". To się czyje, ale żeby zabierać głos trzeba mieć o tym pojęcie. Nie to żebym coś sugerował..
SokoleOko:
Sprawdź lepiej czy Ci koparki raty nie zeżarły ;)
Na szczęście w CSM są ludzie, którzy a) lepiej rozumieją Eve i b) mają bezpośredni kontakt z CCP (a właśnie trwa "summit" na Islandii) i temat zostanie tam poruszony, bo CSM nie ma wątpliwości, że "nie to autor miał na myśli" wprowadzając te zmiany.
Jabolex:
--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 14, 2012, 12:48:28 ---Wreszcie to zauważyłeś. Small pvp = solo, 2, 3, 4 osoby. Ogólnie jak jeszcze nie trzymasz się jakiegoś setupu, gang jest "luźny". To się czyje, ale żeby zabierać głos trzeba mieć o tym pojęcie. Nie to żebym coś sugerował..
--- Koniec cytatu ---
Small pvp = solo, 2, 3, 4 osoby, mają problem po patchu z tłuczeniem się z innym solo, 2, 3, 4 osoby?
I ten problem patch wprowadził, zadziwiasz mnie (choć po przednich komentarzach to już mnie nie zadziwiasz)
Nie żebym coś sugerował.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej