Eve Online > Retribution

NPC AI vs. PvP

<< < (69/89) > >>

SokoleOko:
Tak, 1v1 na anomalce jest maksymalnie utrudnione.

Gdybyś nie zauważył, Eve NIE JEST grą, w której masz areny PvP i zbalansowane teamy.

Jabolex:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 14, 2012, 13:37:45 ---Tak, 1v1 na anomalce jest maksymalnie utrudnione.

Gdybyś nie zauważył, Eve NIE JEST grą, w której masz areny PvP i zbalansowane teamy.

--- Koniec cytatu ---

To może przepiszę poprzedniego posta, bo ktoś nie czyta ze zrozumieniem, dwa razy wystarczy?

"Small pvp zdycha i dronki do pvp?
Z tego wątku wynika że zdycha tylko solo polowanie na raciarki z użyciem, lub bez dron, bez znaczenia.
Small pvp rozumiane szerzej (gdzie obie strony są pvp (sfitowane pod pvp żeby nie było...)) ma się tak samo jak przed patchem.
Ale pewnie coś w tym wątku przeoczyłem."

Punct:
na anomalce trudno mówić o 1v1. wykorzystywanie damagu ratów aby wygrać i nazywanie tego 1v1?
to teraz bedzie to bardziej sprawiedliwie mozna nazywać 1v1 jak raty przerzucają damage z celu na cel

Albin:
Sprawiedliwie to nigdy nie jest "po równo".

SokoleOko:

--- Cytat: Jabolex w Grudzień 14, 2012, 13:55:07 ---To może przepiszę poprzedniego posta, bo ktoś nie czyta ze zrozumieniem, dwa razy wystarczy?

--- Koniec cytatu ---

No właśnie Ty nie zrozumiałeś mojego posta. W Eve nie ma "ustawionego 1v1". W tym przypadku konkretnie chodzi o to, że zaczyna się od 1v1 a kończy się różnie. Czy teraz rozumiesz?

--- Cytat: Punct w Grudzień 14, 2012, 14:21:15 ---na anomalce trudno mówić o 1v1. wykorzystywanie damagu ratów aby wygrać i nazywanie tego 1v1?
to teraz bedzie to bardziej sprawiedliwie mozna nazywać 1v1 jak raty przerzucają damage z celu na cel

--- Koniec cytatu ---

Biorąc pod uwagę, że raciarka jest stankowana jak świnia pod dane raty, REALNY dmg od ratów jest niewielki.

Napisałem realny, bo patrząc na killmail widzisz wynik zawyżony przez fakt, że gość tłukł te raty od jakiegoś czasu. Zresztą, czy uważasz że gdyby na gridzie nie było ratów, sytuacja wyglądałaby - z punktu widzenia zaatakowanego - inaczej?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej