Eve Online > Retribution
NPC AI vs. PvP
Punct:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 10, 2012, 14:13:48 ---Wczoraj miałem dokładnie to samo :P
Swoją drogą troche głupi pomysł z tymi minusami/plusami, nie to żebym sie tym przejmował ;)
--- Koniec cytatu ---
klik klik... klika klika
na mój gust to sokole - reszta zalogowana przez tą chwile ludzi chyba by nie machneła minusa za 4x powtórzony ten sam wyraz. dobrze! pvp! jesteś górą trzymasz mnie na scramblu ;D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Grudzień 11, 2012, 07:16:55 ---Omg a ty znowu zamiast napisac cos konstruktywnego to UDERZASZ W PLACZ ze ludzie sobie gadaja, od tego jest to forum, ludzie beda tu pisac o roznych pierdolach czy tego chcesz czy nie, pogodz sie z tym, nie ma o co plakac
--- Koniec cytatu ---
Cat zlituj się.... naśmiewanie się mylisz z płaczem?
Chcesz coś konstruktywnego? Proszę:
Pięciu pogardzanych kerbirów tłumaczy jednemu czy dwóm propefauperom jak sobie poradzić z nowymi ratami, ale ci pefauperzy dalej z uporem maniaka twierdzą OMG się nie da!
Konstruktywna obserwacja - albo to dupy wołowe które mimo rad nie potrafia, albo teoretycy filozofowie którzy nie sprawdzając porad w praktyce i tak wiedzą lepiej...bo wiedzą lepiej i huj.
Dormio:
--- Cytat: Nitefish w Grudzień 10, 2012, 15:34:37 ---No sorry, coś tu jest nie tak. Jakie niebezpieczeństwo w takim razie teraz czyha w null?
--- Koniec cytatu ---
A to solo-pro-pvper miał mieć bezpiecznie ? No to ja przepraszam, że mu popsuli dzień i dla niego znów jest niebezpiecznie. :P
--- Cytat: Nitefish w Grudzień 10, 2012, 17:49:22 ---No właśnie o to chodzi, że będąc na terytorium wroga masz tylko swój ship i to co masz w ładowni. Nawet nie możesz zadokować. To teraz jeszcze raty w ciebie napieprzają. To chore.
--- Koniec cytatu ---
Jak poprzednio jemu napieprzały to było zdrowe ? No to ja przepraszam, że jednemu w null ułatwili, gdy drugiemu utrudnili... ale wróć... w sumie co za różnica... w null przecież podobno tylko same BOTy, retardy i pro-pvperzy. :P
--- Cytat: Nitefish w Grudzień 10, 2012, 22:31:11 ---No właśnie. Ale to się kufa kupy nie trzyma. Teraz nie ma gry zespołowej:
--- Koniec cytatu ---
Zawsze możesz się przenieść do hisecu i walczyć zespołowo wypowiadając wojny korpom górniczym. NPCe nie będą przeszkadzać. :P
Dux:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 11, 2012, 08:37:51 ---Pięciu pogardzanych kerbirów tłumaczy jednemu czy dwóm propefauperom jak sobie poradzić z nowymi ratami, ale ci pefauperzy dalej z uporem maniaka twierdzą OMG się nie da!
--- Koniec cytatu ---
Szukam, szukam tych rad i znaleźć nie mogę. Chyba nie chodzi o tego kila bomberkiem? ???
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Dux w Grudzień 11, 2012, 09:41:34 ---Szukam, szukam tych rad i znaleźć nie mogę. Chyba nie chodzi o tego kila bomberkiem? ???
--- Koniec cytatu ---
Nie...chodzi o te ostatnie... czytać uważnie proponuję, a nie wybiórczo :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej