Eve Online > Retribution

NPC AI vs. PvP

<< < (43/89) > >>

Nitefish:
@Dormio, wylazłeś w końcu ze stacji?

@Puszek, Twoje gdybanie jest oparte na znalezieniu jakiegoś killa w necie, wklejenie go tutaj i napisanie: "No z to co to niby jest? Jest dobrze, patch był cudowny to wy jesteście lamy"

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Nitefish w Grudzień 11, 2012, 09:50:29 ---@Dormio, wylazłeś w końcu ze stacji?

@Puszek, Twoje gdybanie jest oparte na znalezieniu jakiegoś killa w necie, wklejenie go tutaj i napisanie: "No z to co to niby jest? Jest dobrze, patch był cudowny to wy jesteście lamy"

--- Koniec cytatu ---
Nigdzie nie napisałem że jest cudowny, mnie osobiście toto ani ziebi ani grzeje, bo raz - anomalek nie robię, chyba że raz na miesiąc poprawić SS który wiecznie psuję, drejkiem w dodatku, więc wszelkie zmiany AI kompetnie mnie nie dotyczą. Tak samo jak z perspektywy złodzieja wraków frakcyjnych (co jest moim głównym sposobem zarabiania  :P ), i tak czekam aż gość skończy, a jak nie, to ninja chachermacher i tak jest za krótki na złapanie aggro  :P
Jedyne co mnie śmieszy w tej sytuacji, to płacz, zdaje się największych tffardzieli... mięczaki kerbiry się dostosowały i siedzą cicho  :P
Ale już to mówiłem i to kilka razy.
P.S.: szczerze mówiąc to ta zmiana dla mnie to nawet na plus będzie, anomalkowiec nie zwieje z anomalki wiedząc o jednym neucie/redzie, bo wie że wątpliwe abym zaatakował przy nowych ratach  ;D

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 11, 2012, 10:06:20 ---Ale już to mówiłem i to kilka razy.

--- Koniec cytatu ---

Tyle, że niewiele z tego wynika, nawet jeśli powtórzysz to milion razy.

Wklej mi fit na solo PvP shipa do roamowania po 0.0, który Twoim zdaniem będzie "przystosowany" do brania aggro od ratów (każdych ratów - musi być omni tank). Litościwie daruję Ci e-war od ratów, ważne tylko żeby był w stanie sprawnie latać po 0.0, miał odpowiedniego DPS-a i tankował raty.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 11, 2012, 10:19:44 ---Tyle, że niewiele z tego wynika, nawet jeśli powtórzysz to milion razy.
--- Koniec cytatu ---
A szkoda...ja jak mi ktoś coś wytyka n razy,  biore to sobie do serca  ;)

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 11, 2012, 10:19:44 ---Wklej mi fit na solo PvP shipa do roamowania po 0.0, który Twoim zdaniem będzie "przystosowany" do brania aggro od ratów (każdych ratów - musi być omni tank). Litościwie daruję Ci e-war od ratów, ważne tylko żeby był w stanie sprawnie latać po 0.0, miał odpowiedniego DPS-a i tankował raty.

--- Koniec cytatu ---
Ty tu jesteś pro, ja tylko kerbirem/f1 puszerem
Nie ma to jak pójść na łatwiznę.

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 11, 2012, 10:21:57 ---Nie ma to jak pójść na łatwiznę.

--- Koniec cytatu ---

Nie ma to jak nie mieć argumentu. Qoud erat demonstrandum.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej