Eve Online > Dyskusje ogólne

Nie cierpie nowych Patchy

<< < (2/5) > >>

Banza:

--- Cytat: Xarthias w Grudzień 06, 2012, 23:05:07 ---Najpierw sam "biadolisz" w pierwszym poście, a potem masz pretensje, że ktoś inny niby to robi? :P

Chcesz usłyszeć o nowych pomysłach, to o nie zapytaj, a nie... :P

--- Koniec cytatu ---

A co było w pierwszym poście ?  Pytanie chyba no nie .

Skeer:
Zawsze mnie dziwiło, że w grze kosmicznej, w której każdy system ma słońce, nie ma jakoś wprowadzonego akcentu związanego z energią słoneczną, bądź wiatrem słonecznym. No chyba że RPGowy wygląd matarskich shipów. Nie mówię, że mam jakiś konkretny pomysł na wykorzystanie tego, ale zawsze to byłby jakiś haczyk.

Banza:
Energia słoneczna, inne technologie etc . OK.
Mój idol z dziedziny fizyki teoretycznej Michio Kaku dziwił sie swego czasu dlaczego ludzie zakladają że obce cywilizacje wyprzedzaja nas o setki lat, wedłóg niego Oni wyprzedzaja nas o miliony jeśli nie miliardy lat . Obecny stan wiedzy z dziedziny fizyki teoretycznej zakłada nie tylko istnienie równoległych wymiarów, matematycy wręcz udowodnili istnienie nieskończenie wielkiej ilości wszechświatów, fizycy wrecz wiedza jak stworzyć wlasny micro wszechswiat. Wiec dlaczego EvE nie mogło by korzystać ze ''swej'' przewagi technologicznej nad naszym RL światem i nie próbować przedostać sie do jednego z miliardów wszechświatów zwanym Chińskim serwerem.

Skeer:
Ależ grupa graczy z TQ wbiła się na CEVE i tam morduje aż miło :)

W ten sposób nieco okrężną drogą realizują Twój zamysł :)

Banza:
I o to mi chodzi :) pew pew cała dobe :) ale fajnie by było gdzy by można było popostu przeskoczyć do chinoli zamiast pałować sie z ''exploitami'' :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej