Eve Online > Dyskusje ogólne

Nie cierpie nowych Patchy

(1/5) > >>

Banza:
Na polishu i na centrali nic tylko sie słyszy że nowe patche updaty i takie tam nic nie wnosza nowego do gry. Jedyne co dodało CCP od czasu Wormholi do gry to inkursje reszta to poprawki po tym co już było.
Może macie jakieś pomysły co można DODAC NOWEGO ( nie pytam o pomysły ulepszania czegoś tylko o całkowicie nowy kontent ) którymi byście chcieli sie podzielić . Ktoś na polishu dał pomysł stworzenia wormhola który łączył b y TQ z Chińskim serwerem. Co Wy na to ?

P.S. 22 u mnie troche wypiłem sorry za ewentualne orto :P

Ptysiu:
Wiesz... Pamiętam jeszcze czasy, gdy płakano, że wprowadzany jest cały czas nowy, czasem kompletnie zdupixowaty content, a tym czasem nikt nikt naprawia gry...

Imho dobrze jest jak jest, a jakiś nowy content dorzucą raczej prędzej niż później. Do CCP mam trochę stosunek jak do władzy: Im mniej stara się mnie uszczęśliwić na siłę swoimi wynalazkami, tym lepiej. Raz się wormhole uda, raz monokl nie. :P

Banza:
A kopala w dupala nie chcesz ? :P
Chciałem przeczytać jakieś pomysły na coś nowego a nie kolejne biadolenie . Poszedł won .

Xarthias:
Najpierw sam "biadolisz" w pierwszym poście, a potem masz pretensje, że ktoś inny niby to robi? :P

Chcesz usłyszeć o nowych pomysłach, to o nie zapytaj, a nie... :P

Banza:
Dwa minusy a w dalszym ciągu zero pomysłow . Nom nom , inteligencja sie poszerza widze . Dawajcie jeszcze dwa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej