Eve Online > PVE

[PVE] Explorer

<< < (3/7) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Myślę, że za to możesz się spokojnie zabrać (dodam może, że mało kto je wykonuje więc powinieneś je dość łatwo znajdywać).
--- Koniec cytatu ---
Zgodzę się pod warunkiem że mówiimy o odległości 25+ jumpów od Danyana (HQ UA), bo prawie zawsze w UA jest kilku kadetów zachwyconych eksploracją i zjadających wszystko co zdołają wyskanować na swoich skilach ;)

observer:
Tam jakoś ostatnio pustawo jest, aż do New Eden, choć można trafić paru typków z ss -10. Na radary i magneto latałem dawniej omenem, zanim znalazł się na kb zarobił wystarczająco, na bloodsowe ded4 z wysysaczami capa doskonały był myrmidon. To nowe AI trzeba by przetestować na site-ach, zrobiłem z 3 misje na próbe i jakoś nie było problemu z dronkami.

Doom:
Ja polatałem na saity w null, i zaliczyłem straszną irytację jak mi cirka 16 strażników salvage saita we frejkach (z 4 na traking disruptach, większość pozostałych taclerzy) obezwładniła bs'a bo ani to wystrzelać, ani spuścić psy zesmyczy bo po wystrzeleniu nie zdążyłem wydać rozkazu agru a już jedna - dwie shielda nie miały

Asag:
Nie było mnie znów sporo i dopiero patch zasysam i w związku z tym może mi ktoś powiedzieć co się stało że nagle dronki be do eksploracji/pve?

Jeżeli nie shipy dronkowe do explo (Ishtar) to co teraz byłoby lepszym wyborem (poza t3)?

Doom:
Dronki be do exploracji dlatego że w ooło 5 sekund po wypuszczeniu pierwsza nie ma tarczy. Mówić dalej?

Acha zauwazyłem że że jest różnica w czasie reakcji ratów. Na DED praktycznie insta, na anomalkach spore opóźnienie jest, na misjach zdaża się że fretki zapomną zaagrować dronki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej