Śmietnisko > Flamewar
Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)
SokoleOko:
--- Cytat: Rataxas w Listopad 14, 2012, 15:54:45 --- Już najstarsi górole opowiadali mi o Covenie :P i mieli racje. Co się dziwić jak Coven bierze takich ludzi a nie innych do ally. Szkoda tylko tych z UA że co młody przyjdzie to Covenowskiej propagandy mu napchają do głowy.
--- Koniec cytatu ---
No po prostu lol. Gość, który "w dupie był (co tam, JEST) i gówno widział". Zmykaj smarkaczu, dorośli tu rozmawiają. Jak zawojujesz Eve, względnie opanujesz sztukę prowadzenia wojen w hisecu, to zgłoś się z powrotem. Tylko naucz się fitować T2 tackle na swoich shipach :D
Fanem c0ven nigdy nie byłem, sytuację oceniam chłodno i bez emocji. Mam pytanie - czy to jest w ogóle mail Xeo? Bo google takiego maila nie zna :P
Deaell Portt:
--- Cytat: Rataxas w Listopad 14, 2012, 15:54:45 --- Już najstarsi górole opowiadali mi o Covenie :P i mieli racje. Co się dziwić jak Coven bierze takich ludzi a nie innych do ally. Szkoda tylko tych z UA że co młody przyjdzie to Covenowskiej propagandy mu napchają do głowy.
--- Koniec cytatu ---
Tak, a wszystkie inne aliansy/korpy skladaja sie z samych bogobojnych samarytanow, tuzow intelektualnych co to sie podziela ostatnim iskiem i trytem. Poza tym najstarsi gorale to bajac lubieja i troche dodawac. No, ale kto by sie tym przejmowal skoro Ci to pasuje.
PS. Widget tez ma kupe brudu za uszami. Slawetne tasmy lfn, traktowanie nowego narybku ..........Osobiscie mi to zwisa i powiewa, ale naprawde przykro mi sie zrobilo dowiadujac sie jak nisko La Mar upadl.
No, ale cokolwiek pozwala ci zasnac.
Rataxas:
[admin]3 dni bana na przemyślenie tego jak następnym razem odpowiesz na czyjś post zarówno poza jak i we flame
Doom[/admin]
Skeer:
Wybacz, ale rewelacje bociarzy i złodziei nie są miarodajne.
Tim:
--- Cytat: Rataxas w Listopad 14, 2012, 16:06:47 --- Tego nie powiedziałem... świętych nigdzie nie znajdziesz ale sporo osób może opowiedzieć to i tamto o Covenie.
--- Koniec cytatu ---
Mi kiedyś opowiadano, że na Wawelu mieszka smok, ale nie mieszka... :-[ :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej