Śmietnisko > Flamewar

Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)

<< < (7/41) > >>

Deaell Portt:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Listopad 14, 2012, 14:51:07 ---Podoba mi się w artykule z EVE News następujący komentarz:

"Time is up for this, lets stop those RMT guys selling plexes on Allegro. (xeoneth@gmail.com <-- this is email of the guy who is selling plexes on Allegro.pl, guess who is it lol!!! Yes, you have won - it is c0ven's diplo dick!^^)."

Aż mnie skłonił do napisania czegoś od siebie:

http://widget.vulturis.eu/bociaki/

Pozdrowienia z wakacji dla wszystkich hejterów z COVEN ;)

P.S. Do admina, nie wiem czy tutaj można takie informacje dawać, jak coś to przenieś do flamewara, nie wiem czy mam tam dostęp, a wiem że zmieniły się jakieś zasady.

--- Koniec cytatu ---

Podziel i rzadz ? Dobry czas sobie wybraliscie na atak :-)? Nie takie rewelacje powodowaly upadek aliansu. Co wedlug ciebie powinnismy zrobic :

a) poprosic Xeo, aby sie wytlumaczyl z tych pomowien. Tylko tak troche glupio skoro dowodow brak tylko same pomowienia. Bo, ze mial korp w inver brass to kupa ludzi wiedziala, ale dochod z tego korpa o ile mi wiadomo szedl na ally. Tylko, ze to tez sa domysly bo w c0ven jest inaczej niz w innych allly, gdzie zarobki/wydatki ally sa widoczne dla wszystkich jego czlonkow, a nie tylko dyrekcji. Glupi gooni,tesci maja tak od lat.

b)poprosic go aby przestal byc Ceo c0venu, ktorego de facto by nie bylo gdyby nie on ?

c) olac sprawe ?

Rataxas:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Listopad 14, 2012, 14:51:07 ---Podoba mi się w artykule z EVE News następujący komentarz:

"Time is up for this, lets stop those RMT guys selling plexes on Allegro. (xeoneth@gmail.com <-- this is email of the guy who is selling plexes on Allegro.pl, guess who is it lol!!! Yes, you have won - it is c0ven's diplo dick!^^)."

Aż mnie skłonił do napisania czegoś od siebie:

http://widget.vulturis.eu/bociaki/

Pozdrowienia z wakacji dla wszystkich hejterów z COVEN ;)

P.S. Do admina, nie wiem czy tutaj można takie informacje dawać, jak coś to przenieś do flamewara, nie wiem czy mam tam dostęp, a wiem że zmieniły się jakieś zasady.

--- Koniec cytatu ---

Już najstarsi górole opowiadali mi o Covenie  :P i mieli racje. Co się dziwić jak Coven bierze takich ludzi a nie innych do ally. Szkoda tylko tych z UA że co młody przyjdzie to Covenowskiej propagandy mu napchają do głowy.

Kombat:

--- Cytat: Deaell Portt w Listopad 14, 2012, 15:48:36 ---Podziel i rzadz ? Dobry czas sobie wybraliscie na atak :-)? Nie takie rewelacje powodowaly upadek aliansu. Co wedlug ciebie powinnismy zrobic :

a) poprosic Xeo, aby sie wytlumaczyl z tych pomowien. Tylko tak troche glupio skoro dowodow brak tylko same pomowienia. Bo, ze mial korp w inver brass to kupa ludzi wiedziala, ale dochod z tego korpa o ile mi wiadomo szedl na ally. Tylko, ze to tez sa domysly bo w c0ven jest inaczej niz w innych allly, gdzie zarobki/wydatki ally sa widoczne dla wszystkich jego czlonkow, a nie tylko dyrekcji. Glupi gooni,tesci maja tak od lat.

b)poprosic go aby przestal byc Ceo c0venu, ktorego de facto by nie bylo gdyby nie on ?

c) olac sprawe ?

--- Koniec cytatu ---
Jest jeszcze opcja d) jebnąć shitstormem :)

FN:

--- Cytat: Deaell Portt w Listopad 14, 2012, 15:48:36 --- bo w c0ven jest inaczej niz w innych allly, gdzie zarobki/wydatki ally sa widoczne dla wszystkich jego czlonkow, a nie tylko dyrekcji.

--- Koniec cytatu ---

wiadomo (już?) czemu

Skeer:
Widget, pomocnik Ozzego. Prowadzili altcorp bociarski jeszcze jak byli w C0ven, potem rozwinęli go w -A- Citizens. Śmierdzi gigantyczną hipokryzją.

PS miałem wgląd do finansów C0ven i były czyste przez cały okres, gdy byłem członkiem tego ally. "Rewelacje" Widgeta dotyczą tego samego okresu i są tyle warte co brednie o zamachu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej