Śmietnisko > Flamewar
Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)
VonBeerpuszken:
Xeo, chopie, cała ta inwazja to tylko i wyłącznie Twoja wina... altkorpem dla botów zrobiłeś konkurencję dla Pandemików, ci, żeby nie odkryć kart wynajęli Testów, którzy dalej wynajęli Pandemików, żeby ci pozbyli się paskudnej konkurencji w postaci armii Covenowych botów... wszystko jasne i klarowne.
Nie wiem...ale ja na Twoim miejscu bym posypał głowę popiołem i poszedł grać w Tibię....
akira akawa:
--- Cytat: Banza w Listopad 15, 2012, 14:44:55 --- Piszesz ściany tekstu zwalając wszystko na innych wogóle nie ponosząc odpowiedzialności , niczym Donald Tusk w aferze hazardowej.
Ave o7
--- Koniec cytatu ---
Ahahahaaaaha GallWidget DETCTED
Czemu jestes takim tchórzem i postujesz pod fake nickami? ehhh Przypominasz mi te dziadki co sie ostatnio rzuciły na biedego chłopaka na spotkaniu z Antkiem Teczką :) http://www.youtube.com/watch?v=qa3KvvJhmbk&feature=player_embedded
Banza:
--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Listopad 15, 2012, 19:00:27 ---
Ahahahaaaaha GallWidget DETCTED
Czemu jestes takim tchórzem i postujesz pod fake nickami? ehhh Przypominasz mi te dziadki co sie ostatnio rzuciły na biedego chłopaka na spotkaniu z Antkiem Teczką :) http://www.youtube.com/watch?v=qa3KvvJhmbk&feature=player_embedded
--- Koniec cytatu ---
LOLOLO nie nie jestem altem Widgeta , ale jesli chcesz to specjalnie dla ciebie moge być nawet nawet samym Soundwave w latexowym kombinezonie.
tomassz:
--- Cytat: Banza w Listopad 15, 2012, 18:50:09 ---Czytałeś wogle ten wątek ? Xeo sam sie przyznał że organizował korp bocianów.
--- Koniec cytatu ---
Czytanie ze zrozumieniem się kłania, Xeo napisał przecież jak to było z tą niby 'bociarską korporacją', którą nazywasz korp w ib, jednak dalej próbujesz, pokazać że wiesz najlepiej.
Pytanie do Widgeta, Pisujesz do super Expressu albo faktu? Pytam serio.
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Xeovar:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopad 15, 2012, 18:58:10 ---Xeo, chopie, cała ta inwazja to tylko i wyłącznie Twoja wina... altkorpem dla botów zrobiłeś konkurencję dla Pandemików, ci, żeby nie odkryć kart wynajęli Testów, którzy dalej wynajęli Pandemików, żeby ci pozbyli się paskudnej konkurencji w postaci armii Covenowych botów... wszystko jasne i klarowne.
Nie wiem...ale ja na Twoim miejscu bym posypał głowę popiołem i poszedł grać w Tibię....
--- Koniec cytatu ---
Tak to moja wina. Ten straszny błąd popełniłem w październiku 2006, wraz z nieżyjącymi (tfu, niegrającymi) Zoltharem i Ragezivem kiedy nieopatrznie założyliśmy C0ven. Potem było już górki, tu przekręty, tam przewały, w ogóle targowica, smoleńsk i bociarnia. Coś jak z dowcipem o rozdawaniu samochodów w Lwowie... Myślisz że piszesz "płacę gotówką za grę w EVE" a okazuje się że jednak wszyscy przeczytali "sprzedaję plexy na alegro"... i w myśl starej zasady "im więcej gówna rzucę w kolesia tym więcej się przyklei" ileś osób z naszego kochanego polish community zajmuje się gównobraniem, gównorzucaniem i ogólnie zagównianiem atmosfery :) Ale to ani w tym kraju, ani w tej grze, ani w tym community mnie nie dziwi. Z resztą, to się odnosi globalnie do wszystkiego i wszystkich, tylko stężenie i odmiana gówna różne ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej