Śmietnisko > Flamewar

Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)

<< < (30/41) > >>

littleozzik:

--- Cytat: FN w Listopad 15, 2012, 16:20:13 ---bo zbyt na allegro by ch*j strzelil :)

--- Koniec cytatu ---

Człowieku... zamiast pierdzieć takie teksty pokaż dowody.

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: mpp w Listopad 15, 2012, 00:00:15 ---coś czuje, ze dzisiejeszej nocy doom nie będzie strzelał tylko ślepakami :DDDDDDD

--- Koniec cytatu ---

Doom "strzelasz ślepakami"? Tak się kiedyś mówiło jak ktoś nie mógł płodzić dzieci.

FN:

--- Cytat: littleozzik w Listopad 15, 2012, 17:24:35 ---Człowieku... zamiast pierdzieć takie teksty pokaż dowody.

--- Koniec cytatu ---

a co, zabronisz mi?

littleozzik:

--- Cytat: FN w Listopad 15, 2012, 17:51:23 ---a co, zabronisz mi?

--- Koniec cytatu ---

Nie mam zamiaru cię wychowywać. Jak kogoś oskarżasz to pokazujesz dowód, tak nakazuje przyzwoitość. Szczekacie wszyscy byli covenowcy jak nawiedzeni, zróbcie zamiast tego donos do CCP na usera na allegro powiązanego z postacią w grze skoro tak wszystko doskonale wiecie i będzie po sprawie. Inaczej to takie smęcenie Jarosława.

Banza:

--- Cytat: littleozzik w Listopad 15, 2012, 18:25:53 ---Nie mam zamiaru cię wychowywać. Jak kogoś oskarżasz to pokazujesz dowód, tak nakazuje przyzwoitość. Szczekacie wszyscy byli covenowcy jak nawiedzeni, zróbcie zamiast tego donos do CCP na usera na allegro powiązanego z postacią w grze skoro tak wszystko doskonale wiecie i będzie po sprawie. Inaczej to takie smęcenie Jarosława.

--- Koniec cytatu ---

Czytałeś wogle ten wątek ? Xeo sam sie przyznał że organizował korp bocianów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej