Śmietnisko > Flamewar

Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)

<< < (29/41) > >>

Doom:

--- Cytat: Banza w Listopad 15, 2012, 16:01:04 ---haha sam nie masz pan api ver.

--- Koniec cytatu ---
Różnimy się tym że w przeciwieństwie do Ciebie adminów centrali zna potężna część aktywnych userów centrali, w sporej części przypadków nawet piliśmy browce in rl. Ciebie nie zna nikt, a danymi które podałeś nie da się nic o Tobie dowiedzieć, więc traktowanie Ciebie na dzień dobry waha się między wyśmiać czy trolować. Chcesz być traktowany poważnie to się pokaż mainem

--- Cytuj ---PS .
Mod powinien juz dawno spuscic w kiblu 90% ostatnich postow   Ja z checia poczytam jak tam sie Polaki bronia
--- Koniec cytatu ---
Chwilowo mam lenia na to i jestem nieco zajęty. Jak znajdę chwilę rozliczę hurtem i na wagę posty tutaj (może wieczorem)

Xeovar:

--- Cytat: Kira Korpii w Listopad 15, 2012, 16:08:05 ---
To co z tym SE - zyja jeszcze?;p

--- Koniec cytatu ---

Do końca nie wiemy. Co nieco się obudzili w ciągu ostatnich 2 tyg. Pojawił się nawet Tek online oraz kilka osób z ich starej gwardii.
Ze dwie osoby z ich szefostwa grają dużo i ogarniają przygotowania do inwazji. Co dalej, hgw, mamy nadzieję że wojna im pomoże się zebrać.

FN:

--- Cytat: Kira Korpii w Listopad 15, 2012, 16:08:05 ---Chyba ewidentnie widac ze boty sa, byly i beda, nie trzeba tego nawet udowadniac bo tak dziala obecnie system ekonomii eve online. Tak jak kiedys gadalem z paroma osobami na tsie dziwne ze po prostu sie tego nie zaakceptuje i uzna :) Jedyne co moze dziwic to dlaczego ich u c0venu tak malo ;p przez to maja za malo superow na wojne ;p

--- Koniec cytatu ---
bo zbyt na allegro by ch*j strzelil :)

Banza:

--- Cytat: Doom w Listopad 15, 2012, 16:11:11 ---Różnimy się tym że w przeciwieństwie do Ciebie adminów centrali zna potężna część aktywnych userów centrali, w sporej części przypadków nawet piliśmy browce in rl. Ciebie nie zna nikt, a danymi które podałeś nie da się nic o Tobie dowiedzieć, więc traktowanie Ciebie na dzień dobry waha się między wyśmiać czy trolować. Chcesz być traktowany poważnie to się pokaż mainemChwilowo mam lenia na to i jestem nieco zajęty. Jak znajdę chwilę rozliczę hurtem i na wagę posty tutaj (może wieczorem)

--- Koniec cytatu ---

A mnie zna cpt lox i emtec . Pozatym mam paszport polsatu. Innymi słowy sam masz w dupie własne zasady a oczekujesz że inni się beda do nich stosować. Gratuluje.

Soulscream:

--- Cytat: Banza w Listopad 15, 2012, 15:24:29 ---ehh  Jak by nie obchodziła to by mi Xeo 2 razy ściany tekstu nie odpisywał. A jak tak naprawde nie chcecie żebym sie tu wypowiadał to mnie do tablicy nie wywołujcie.
Pozdrawiam wszystkich i życze dobrej zabawy w obronie eso.

--- Koniec cytatu ---

Stary nie przejmuj sie tym. Tutaj wedlug ktorych nie mozesz miec kompletnie swojego zdania, tudziez zadawac niewygodnych pytan :). Luzuj wory i postuj.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej