Heh wlasnie, ktory to juz raz czytam Sage o Wiedzminie. Po wczorajszym obejrzeniu traileria gry "Wiedzmin 2" :-) znowu zanurzylem sie w ten swiat. Jak nie masz, gdzie sie podziac to zapraszam do Pink Bunnies. Mysle, ze zalapiesz z skad to :buck2::
"Słuchaj tedy, kamracie rębajło. Kroi się niezła haratanina. Ostra rzeźba na śmierć i
życie, pardonu dawać się nie będzie. Jedni zwyciężą, drugich rozdziobią krucy. Rzeknę ci,
kamracie, przyłącz się więc do tych, którzy mają większe szansę. Do nas. Tamtych innych
porzuć i pluń na nich gęstą śliną, bo oni żadnych szans nie mają, po cholerę masz ginąć wraz
z nimi. Nie, nie, kamracie, nie pokazuj mi tu krzywego pyska, wiem, co chcesz powiedzieć.
Chcesz powiedzieć, ze jesteś neutralny. że w rzyci masz i jednych, i drugich, że po prostu
przeczekasz harataninę w Empire, gdzies w h-secu. To zły pomysł, kamracie. Z nami będzie
wszystko, co kochasz. Jeśli się do nas nie przyłączysz, stracisz to wszystko. A wtedy pochłonie
cię pustka, nicość i nienawiść. Zniszczy cię czas pogardy, który nadchodzi. Bądź więc
rozsądna i stań po właściwej stronie, gdy przyjdzie wybierać. A wybierać przyjdzie. Możesz mi
wierzyć."
Od razu mowie, ze w PBN trza miec twarda rzyć, ale ludzie są tego warci jak ich poznasz.