Śmietnisko > Off Topic

Atari, Commodore i Amigi. Zlot fanów starych komputerów

<< < (2/3) > >>

[VIDE] Herezja:
Także bym się wybrał ale ... życie nie pozwala.

Xart liczę, że jak już się tam pojawisz to porobisz choć kilka zdjęć i się nimi z nami podzielisz ];)

Kiki McArron:
Ahh... jak sobie przypomnę moją A 1200 w wierzy Infinitiv, dyskiem 2G i napędem cd 2x i ten Workbench 3.1 na którym można było wszystko, który można było samemu poskładać bez instalki.... to była piękna maszyna. Szlag by to Commodore, które zbankrutowało mając takie cacka w swojej ofercie :-(

Xarthias:
Byłem, zdjęć nie zrobiłem, bo bateria aparatu została w ładowarce w domu :P, ale ogólnie fajna impra i na ewentualny replay się wybiorę ze swoim sprzętem (teraz się nie udało, bo sprzęt w wawie i nie zdążył dojechać, bo się za późno dowiedziałem).

Goomich:
Telefonu też nie miałeś?

Xarthias:
Telefon służy do dzwonienia, nie fotografowania :P
A jeszcze w dodatku mam taki trochę experymentalny rom zainstalowany, który nie obsługuje aparatu za dobrze :)
W sumie, to miałem się nawet wrócić do domu po tą baterię, bo to rzut beretem ode mnie, ale tak szczerze mówiąc, to nie bardzo co było tam fotografować. Dzieciaki tłoczące się przy kompach z river raidem czy starych* nerdów śliniących się przy starych demkach scenowych...
A Amigę, C64 czy ZX Spectrum to sobie mogę sfotografować u rodziców w Wawie :P

*znaczy takich mniej więcej w moim wieku :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej